Bloguri de bancheri

Bloguri de bancheri

In lumea lui Web 2.0, a site-urilor generate de utilizatori, blogurile au un succes imens si se inmultesc ca ciupercile dupa ploaie. Atractivitatea si eficienta acestui tip de comunicare a facut ca blogurile sa se transfere de la nivelul personal catre specialisti, companii, oameni politici sau de afaceri. Nici bancherii nu fac exceptie si si-au

In lumea lui Web 2.0, a site-urilor generate de utilizatori, blogurile au un succes imens si se inmultesc ca ciupercile dupa ploaie. Atractivitatea si eficienta acestui tip de comunicare a facut ca blogurile sa se transfere de la nivelul personal catre specialisti, companii, oameni politici sau de afaceri. Nici bancherii nu fac exceptie si si-au creat si ei bloguri, pe cateva dintre acestea incercand sa vi le prezentam mai jos. In general, bancherii bloggeri se regasesc in departamentele de comunicare, marketing si IT ale bancilor.

La adresa www.chereches.ro gasiti blogul „Business sex appeal’" al lui Cristian Chereches, proaspat promovat in functia de sef birou proiecte speciale in cadrul directiei marketing a Bancii Transilvania, dupa cum aflam din sectiunea de prezentare a paginii. Dupa cum sugereaza si numele blogului, principalele teme abordate sunt legate de zona marketingului, insa exista si o interesanta categorie de comentarii din domeniul bancar.

Urmatoarele doua bloguri pe care vi le prezentam sunt generate de doi bancheri din BRD. Raluca Zamfir (www.ralucazamfir.ro) este sef Serviciu Publicitate si Evenimente la BRD, avand o experienta de 10 ani in domeniul bancar. Blogul este unul axat in principal pe domeniile comunicarii si publicitatii, cu accent pe responsabilitatea sociala corporatista (CSR), si a fost lansat in februarie anul acesta. Despre CSR scrie si Cosmina Francu, responsabil comunicare insitutionala si financiara la BRD, la http://www.responsabilitatesociala.ro/cosminafrancu. De fapt scria, caci cel mai recent post de pe acest blog dateaza de anul trecut din noiembrie.

Dragos Costin Galateanu este treasury settlements officer la ING Bank si scrie pe blogul personal de la adresa www.dragosgalateanu.ro. Acest ‘jurnal’ este de data foarte recenta, inceput in urma cu numai 10 zile. Dupa cum ne explica autorul in primul post, unul dintre obiectivele acestui blog este rezolvarea unei ecuatii foarte des intalnita in domeniu financiar-bancar: stresul. Dragos Galateanu si-a propus sa trateze in acest blog teme din domeniul in care lucreaza, abordarea acestuia fiind foarte variata, dupa cum se observa in cele cateva posturi existenta pana acum.

Ultimul, dar nu cel din urma blog de bancher pe care vi-l prezentam este www.calran.ro/wordpress, al lui Calin Rangu, director IT&C Raiffeisen Bank. Demarat in mai 2007, acest blog are o particularitate: este scris in mare parte in engleza. Articolele se circumscriu zonei de specializare a autorului, continand categorii precum banking, IT si management.

Bogdan Popescu

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos