BERD ar putea acorda un imprumut pentru LukOil de 300 milioane dolari

BERD ar putea acorda un imprumut pentru LukOil de 300 milioane dolari

 Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) ar putea acorda companiei ruse LukOil un credit de 300 milioane dolari pentru finantarea unor proiecte de mediu in statele unde compania petroliera si banca au activitati, a anuntat, marti, institutia financiara internationala. Banca europeana va controbui la finantarea totala cu un credit de 150 de milioane de

 Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) ar putea acorda companiei ruse LukOil un credit de 300 milioane dolari pentru finantarea unor proiecte de mediu in statele unde compania petroliera si banca au activitati, a anuntat, marti, institutia financiara internationala. Banca europeana va controbui la finantarea totala cu un credit de 150 de milioane de dolari, diferenta urmand sa fie asigurata prin sindicalizare de catre o serie de banci comerciale.

Proiectul vizeaza actiuni de ecologizare, inlocuire de conducte petroliere, masuri de securitate a muncii, infrastructura si eficienta energetica.

Compania rusa a intrat pe piata din Romania in 1998, prin achizitia pachetului majoritar de actiuni la rafinaria Petrotel din Ploiesti.
LukOil detine in Romania o retea de 300 de benzinarii.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos