Benzina in rate

Benzina in rate

OTP Bank si MOL Romania Products au lansat cardul de credit co-branded “OTP-MOL”, emis sub sigla MasterCard. Acesta este primul card de credit co-brand de tip “fuel card” emis de o banca romaneasca in cooperare cu unul dintre cei mai mari distribuitori de carburanti din Romania – reteaua de benzinarii MOL. Prin acest produs, clientii

OTP Bank si MOL Romania Products au lansat cardul de credit co-branded “OTP-MOL”, emis sub sigla MasterCard. Acesta este primul card de credit co-brand de tip “fuel card” emis de o banca romaneasca in cooperare cu unul dintre cei mai mari distribuitori de carburanti din Romania – reteaua de benzinarii MOL. Prin acest produs, clientii beneficiaza de o linie de credit de pana la 3 venituri nete lunare. Aceasta este insa… limitata la 2.000 RON, o suma destul de redusa.

Detinatorii acestui card beneficiaza insa de o perioada de gratie de 55 de zile pentru tranzactiile efectuate la comercianti, in care dobanda este zero. OTP ofera si alte beneficii pentru acest card: emitere gratuita pana la 31 martie 2007, iar in primul an de utilizare nu se plateste comision de administrare. Suma minima de plata lunara este de 5% din creditul utilizat.

Oricine isi face cumparaturile in statiile MOL si plateste cu acest card beneficiaza de un numar dublu de puncte MultiBonus. MultiBonus este un program de loialitate pe termen lung menit sa ii recompenseze pe clienti pentru ca aleg sa alimenteze de la benzinariile MOL. De fiecare data cand cumpara produse de la MOL, ei  primesc puncte MultiBonus care pot fi transformate in diferite produse comercializate in statiile MOL, sau pot alege dintr-o serie intreaga de cadouri din catalogul MultiBonus.

Cardul de credit OTP-MOL se adreseaza persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 19-65 de ani: salariati, liber profesionisti, patroni si pensionari si poate fi obtinut, de la toate unitatile operationale OTP Bank Romania, precum si de la toate statiile MOL.

„Completarea cu acest card co-branded OTP-MOL a ofertei de produse adresate persoanelor fizice, face parte din strategia bancii si reprezinta, totodata, inca un pas in atingerea obiectivului nostru de a  detine o cota de piata de 4-5% din sectorul bancar romanesc”, precizeaza Frigyes Harshegyi, CEO, OTP Bank Romania.

„Cardul co-branded pe care il lansam impreuna OTP Bank Romania si MOL Romania este un nou produs sub sigla MasterCard ce ofera consumatorilor  avantaje multiple”, spune Denisa Mateescu General Manager Southeastern Countries, MasterCard Europe. „Cardul poate fi utilizat ca orice instrument de plata obisnuit in reteaua de acceptare MasterCard, prezenta in 210 tari si teritorii din intreaga lume. In acelasi timp, cardul are incorporate o serie de beneficii oferite de partenerii nostri pe care cu siguranta utilizatorii le vor aprecia atunci cand il vor utiliza in cadrul statiilor MOL.”

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos