BEI acorda 40 milioane de euro pentru modernizarea aeroportului din Sibiu

Banca Europeana pentru Investitii (BEI) a aprobat un credit in valoare de 40 milioane de euro pentru Consiliul Judetean Sibiu, fondurile urmand sa fie destinate finantarii partiale a unui proiect de extindere si reabilitare a aeroportului din Sibiu. Costul total al proiectului este estimat la 67,57 milioane de euro, potrivit BEI. Planul de modernizare al

Banca Europeana pentru Investitii (BEI) a aprobat un credit in valoare de 40 milioane de euro pentru Consiliul Judetean Sibiu, fondurile urmand sa fie destinate finantarii partiale a unui proiect de extindere si reabilitare a aeroportului din Sibiu. Costul total al proiectului este estimat la 67,57 milioane de euro, potrivit BEI. Planul de modernizare al aeroportului include construirea unui nou terminal de pasageri, prelungirea pistei, precum si extinderea si modernizarea parcarii, a sistemului de iluminare si a turnului de control.

Realizarea proiectului va determina cresterea sigurantei de utilizare a aeroportului si a confortului pasagerilor, iar principalul beneficiu se refera la economii de timp pentru pasageri. Proiectul a primit aprobarile Agentiei pentru Protectia Mediului din Sibiu. Pe langa BEI, proiectul va fi finantat de Consiliul Judetean, Primaria Sibiu si Guvernul Romaniei.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos