BCR vrea sa-si rezolve problemele cu clientii, lansand un credit nou cu marja de 4,5%

BCR vrea sa-si rezolve problemele cu clientii, lansand un credit nou cu marja de 4,5%

Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza, in cadrul unei campanii promotionale demarate luni 20 septembrie a.c., creditul de investitii imobiliare CASA MEA BCR in EUR, cu marje de dobanzi foarte avantajoase incepand de la 4,5%/an, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii. Totodata, BCR ofera clientilor sai comision de analiza a dosarului ZERO, atat pentru

Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza, in cadrul unei campanii promotionale demarate luni 20 septembrie a.c., creditul de investitii imobiliare CASA MEA BCR in EUR, cu marje de dobanzi foarte avantajoase incepand de la 4,5%/an, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii. Totodata, BCR ofera clientilor sai comision de analiza a dosarului ZERO, atat pentru creditele nou acordate, cat si pentru cele care se refinanteaza, dar si asigurarea gratuita a imobilului pe toata perioada de creditare.

Clientii care solicita creditul CASA MEA BCR beneficiaza de o oferta de exceptie pentru finantarea investitiei imobiliare, cu dobanda variabila pe toata perioada de creditare, acordat in EUR avand ca destinatie  achizitionarea sau construirea unei locuinte si pentru refinantarea unui credit pentru investitii imobiliare (ipotecar/imobiliar) contractat anterior. Clienti cu istoric BCR si clientii care vireaza salariul sau vor vira salariul prin contul BCR beneficiaza de dobanda – EURIBOR 6M + 4,5%/an, iar clientii care nu sunt cu istoric BCR si care nu vireaza salariul prin BCR dobanda este de EURIBOR 6M + 4,9%/an, ambele variante fiind valabile in cazul unui avans de 25%. BCR percepe un comision de administrare credit lunar de 0,02% aplicat la soldul initial a creditului.

Exemplu pentru clientii care isi incaseaza salariul la BCR sau urmeaza sa isi incaseze salariul la BCR sau care au avut un comportament bun la plata la creditul in derulare la BCR si dispun de un avans de minim 25%: DAE = 6,14% pentru un credit CASA MEA BCR in valoare totala de 30.000 EUR, pe 30  ani, rata lunara de platit va fi de 178,92 EUR, compusa din:
– dobanda variabila: 5,637%/an (EURIBOR 6M + 4,5 p.p.)
– comision analiza dosar: 0%
– cost evaluare apartament: 300 RON inclusiv TVA
– comision de administrare credit: 0,02% lunar, aplicat la soldul initial
– asigurarea imobilului la BCR Asigurari VIG va este oferita gratuit
– asigurarea de viata este optionala, costul acesteia nefiind inclus in DAE
Cursul valutar utilizat pentru acest calcul este de 1 EUR = 4,25 RON.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos