BCR vrea sa indulceasca viata studentilor cu un card co-branded

BCR vrea sa indulceasca viata studentilor cu un card co-branded

Sub deviza: "Si ce daca sunt student si nu am bani – platesc decent!", astazi, 28 martie 2006, Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un pachet de produse bancare dedicat studentilor. Acesta cuprinde un card ID si unul de debit co-branded lansat impreuna cu EURO 26. Cardul este emis sub sigla Visa Electron si EYCA

Sub deviza: "Si ce daca sunt student si nu am bani – platesc decent!", astazi, 28 martie 2006, Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un pachet de produse bancare dedicat studentilor. Acesta cuprinde un card ID si unul de debit co-branded lansat impreuna cu EURO 26. Cardul este emis sub sigla Visa Electron si EYCA (Europena Youth Card Association). BCR – EURO< 26 se adreseaza tinerilor intre 18 si 30 de ani, studenti la zi.

Produsul lansat in mijlocul studentilor de la Academia de Studii Economice este primul de acest fel si pentru banca emitenta. “BCR confirma ca este lider si formator de piata. Acest nou card, care este si primul card de debit co-branded, va contribui la  dezvoltarea pietei cardurilor din Romania, fiind un produs flexibil, adaptat cerintelor consumatorilor asa cum sunt toate produsele financiare marca BCR", precizeaza vicepresedintele BCR, Natalia Hurduc.

Cardul destinat studentilor se emite in lei pe o perioada de 2 ani cu posibilitatea de prelungire. Cu ajutorul EYCA tinerii beneficiaza de reduceri in tara si in toata Europa. In tara, reducerile (intre 5 si 100%) ating cifra de 1.000, precum Tarom, Eurolines, Humanitas, ZIP Travel, muzee, institutii culturale, cinematografe, magazine, ateliere foto, etc. In Europa, ai reduceri in 42 de tari in peste 300.000 de locatii.

Acest instrument de plata poate fi utilizat pentru retrageri de numerar la bancomate,  plati prin internet, plata abonamentelor, plata serviciilor de transport, turism, plata serviciilor de telefonie etc.

Avantajele unui detinator de card  Euro 26 pot fi numeroase, de la utilizarea internationala, la lipsa comisioanelor de emitere, reinnoire. Cel mai important lucru este asigurarea medicala gratuita, in cazul deplasarilor in strainatate.

“Detinatorul unui card co-branded BCR – EURO <26, beneficiaza de un instrument de plata electronic care ofera numeroase avantaje, printre care scutirea de comisioane pentru emiterea cardului, reinnoire sau interogare sold”, a mai adaugat vicepresedintele BCR.

Comisioanele percepute de banca studentilor sunt:
– eliberare numerar la ATM-urile BCR – 0,5%/ operatiune, pentru alte banci – 0,5%+ 2,50 lei/operatiune;
– eliberare numerar in strainatate – 1,75%/operatiune, minimum 5 dolari;
– comision administrare – 6 lei.

Banca mai pune la dispozitia studentilor un Card ID, o legitimatie cu recunoastere europeana, care beneficiaza de toate reducerile si avantajele Euro <26. Acest card detine sigla universitatii si poza utilizatorului. Cardul Euro<26 STUDENT este un document european de recunoastere a statutului de student la nivel international. Este acceptat ca ID CARD de 18 universitati din tara si numarul acestora va creste. Cardul contine o asigurare medicala de calatorie, obligatorie pentru iesirea din tara.

Actele necesare emiterii cardurilor
– pentru ID card – poza tip buletin, carnet student, cerere;
– pentru cardul bancar – carnet student, copie act identitate; cerere emitere card.

BCR detine active totale de peste 9 miliarde de euro. Numarul de unitati se ridica in prezent la 380 iar cel al cleintilor BCR este de 4 milioane. Banca a emis pana in prezent 17 tipuri de carduri si detine peste 1.000 de ATM-uri si 6.000 de POS-uri. Deviza bancii in prezent este sa devina "banca de langa casa ta", deoarece urmaresc deschiderea de noi unitati in toate cartierele bucurestene.

Gabriela Dinu
gabriela.dinu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos