BCR taie dobanzile la creditele in lei si valuta

BCR taie dobanzile la creditele in lei si valuta

BCR reduce de luni dobanzile fixe percepute la creditele de retail cu pana la 2,8% la cele in lei si cu 0,25% la creditele in EUR si scade totodata si dobanzile la cardurile de credit in ambele monede, concomitent cu taierea dobanzilor platite la depozite, a anuntat institutia printr-un comunicat. Astfel, Banca Comerciala Romana percepe

BCR reduce de luni dobanzile fixe percepute la creditele de retail cu pana la 2,8% la cele in lei si cu 0,25% la creditele in EUR si scade totodata si dobanzile la cardurile de credit in ambele monede, concomitent cu taierea dobanzilor platite la depozite, a anuntat institutia printr-un comunicat. Astfel, Banca Comerciala Romana percepe o dobânda standard de 20,93% la cardul de-credit in lei si de 9,75% la cel in EUR de la inceputul lunii octombrie. Totodata, BCR va incepe un proces de reducere a dobanzilor la finantarile acordate clientilor cu un istoric bun in relatia cu banca.

"Spre exemplu, in cazul creditelor Divers Extra BCR, credite de nevoi personale fara garantii, acordate in lei cu dobanda de referinta fixa, dobanda clientilor care au un istoric bun in relatia cu banca, isi incaseaza salariul intr-un cont curent deschis la BCR si au avut un comportament bun de plata poate scadea cu pana la 2,8%, in timp ce a clientilor fara istoric va scadea cu pana la 0,75%. Un exemplu il constituie creditul de nevoi personale in lei pe temen de pana la 2 ani care are o dobanda de 11,95% pentru clientii cu un istoric bun", se arata in comunicat.

In acelasi timp, BCR a redus de la inceputul lui octombrie dobanzile platite la produsele de economisire pentru populatie, cu pana la 0,65 puncte procentuale la lei, 0,5 puncte procentuale la EUR si cu pana la 0,25 puncte procentuale la dolari in cazul depozitelor. Pentru conturile de economii Maxicont in lei, dobanzile au scazut cu 1 punct procentual, iar pentru cele in EUR si dolari, dobannzile au fost reduse cu 0,75 puncte procentuale. Pentru certificatele de depozite cu parola, banca a taiat dobanzile cu 1 punct procentual. In cazul clientilor companii, BCR va reduce dobanzile platite din 7 octombrie cu pana la 0,50 puncte procentuale la lei si cu pana la 0,25 puncte procentuale la EUR si dolari in cazul depozitelor. Pentru conturile de economii Ideal BCR in lei, dobanzile au scazut cu 0,5 puncte procentual, iar pentru cele in EUR si dolari, dobanzile au fost reduse cu 0,75 puncte procentuale, respectiv 0,50 puncte procentuale.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos