BCR sprijina copiii cu nevoi speciale

BCR sprijina copiii cu nevoi speciale

BCR a lansat, marti, un parteneriat cu Fundatia H, organizatie care are ca principala preocupare invatamantul la distanta destinat persoanelor cu nevoi speciale. O prima actiune in cadrul parteneriatului cu Fundatia H consta in oferirea de catre BCR a 700 de exemplare din cartea „Banii pe intelesul copiilor”,  elevilor de la Scoala nr.96 din Bucuresti,

BCR a lansat, marti, un parteneriat cu Fundatia H, organizatie care are ca principala preocupare invatamantul la distanta destinat persoanelor cu nevoi speciale. O prima actiune in cadrul parteneriatului cu Fundatia H consta in oferirea de catre BCR a 700 de exemplare din cartea „Banii pe intelesul copiilor”,  elevilor de la Scoala nr.96 din Bucuresti, anunta banca intr-un comunicat.

Proiectul se adreseaza, in primul rand, acelor colective scolare care cuprind copii cu nevoi speciale, avand in vedere continutul educational specific al cartii, usor de inteles de catre acestia.

Autorul lucrarii este Ligia Georgescu-Golosoiu doctor in economie, expert la Banca Nationalaa Romaniei.Cartea este un manual original despre bani si instrumente bancare scrisa sub forma unor dialoguri  menite sa ii ajute pe copii sa inteleaga  mai usor domeniul complex al finantelor. Conceptele despre bani si banci sunt prezentate intr-un limbaj adecvat varstei copiilor. Cartea contine 56 de pagini structurate in cinci capitole, respectiv: Banii, Economisirea, Dobanda, Cecul, Serviciile Bancare Electronice, este dedicatacopiilor cu varste cuprinse intre 9-13 ani si va fi distribuita de catre Fundatia H spre folosul elevilor cu dizabilitati.

„BCR reconfirma ca este atat lider si formator de piata cat si un cetatean institutional responsabil care isi asuma rolul de partener al comunitatii. Aceasta calitate permite BCR sa returneze in folosul  societatii o parte din plusul de valoare pe care banca il creeaza”, a declarat Cornel Cojocaru, director executiv al Directiei de Comunicare din cadrul BCR.

„BCR este recunoscuta ca promotor al culturii bancare in tara noastra si ne bucuram ca are grija si de pregatirea in domeniu a copiilor cu nevoi speciale. Prin lansarea partneriatului cu BCR, Fundatia H isi extinde, intareste si eficientizeaza actiunile si proiectele pe care le intreprinde in folosul persoanelor cu nevoi speciale, al parintilor acestora, al specialistilor care lucreaza cu ei si, in final, al comunitatii” a declarat Radu Fatulescu, presedintele Fundatiei H.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos