BCR si Cosmote se combina pentru a oferi servicii comune

BCR si Cosmote se combina pentru a oferi servicii comune

Banca Comerciala Româna si Cosmote România ofera microintreprinderilor cu o cifra de afaceri mai mica de un milion de euro, acces combinat la oferta de servicii a bancii si a operatorului de telefonie mobila, a anuntat marti banca. Oferta comuna este valabila pâna la 31.01.2012 si include, in scop promotional, gratuitate timp de 1 luna

Banca Comerciala Româna si Cosmote România ofera microintreprinderilor cu o cifra de afaceri mai mica de un milion de euro, acces combinat la oferta de servicii a bancii si a operatorului de telefonie mobila, a anuntat marti banca. Oferta comuna este valabila pâna la 31.01.2012 si include, in scop promotional, gratuitate timp de 1 luna la comisionul de administrare pentru pachetele de servicii bancare dedicate micro-intreprinderilor (BCR Premium sau Activ). Pe lânga oferta de eBusiness, BCR ofera pâna la sfârsitul anului 2011 limite de overdraft pre-aprobate de pâna la 40.000 RON. Microintreprinderile pot folosi aceste fonduri pentru creditarea de ansamblu a activitatii curente.

Conform strategiilor adoptate la nivelul Uniunii Europene investitiile in tehnologia informatiei si a comunicatiilor la nivelul intreprinderilor mici influenteaza in mod direct inovatia, productivitatea, depasirea barierelor birocratice si crearea de locuri de munca.

Colaborarea BCR – COSMOTE vizeaza cresterea competitivitatii companiilor mici din România prin imbunatatirea accesului la solutii IT&C pentru vânzari, marketing, logistica, HR, control financiar. Oferta combinata BCR & COSMOTE adreseaza in mod direct provocari specifice identificate de catre Comisia Europeana, precum: imbunatatirea abilitatilor tehnice si de management ale micilor intreprinderi, facilitarea accesului micilor intreprinderi la solutii de eBusiness, precum si diminuarea costurilor de proprietate asupra echipamentelor IT&C pentru micile intreprinderi.

BCR ofera Pachetul Cont ANTREPRENOR BCR in 3 variante – Plus, Premium si Activ. Componentele de baza oferite GRATUIT, incluse in toate cele trei variante sunt: Cont curent in lei, Serviciul de efectuare operatiuni prin Canale Alternative, Card de debit in lei, Asigurare complexa pentru detinatorul de card BCR VISA Business Electron.

Contul ANTREPRENOR BCR Premium si ACTIV contin doua beneficii nonbancare unice oferite in piata, respectiv Abonament GRATUIT la platforma de business dedicata Antreprenorilor – un portal de promovare a afacerilor (www.bcrclubantreprenori.ro) si Pachetul de semnatura electronica – pentru care clientii beneficiaza de o reducere de  23% din pretul standard.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 in România dupa valoarea activelor (peste 17 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking. BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR având la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.000 de bancomate si POS – peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos