BCR si-a revizuit in scadere planul de extindere a retelei

BCR si-a revizuit in scadere planul de extindere a retelei

Banca Comerciala Româna (BCR) planuieste sa deschida in acest an 35 de noi unitati, comparativ cu 50 de unitati, cât estima anterior, a declarat luni vicepresedintele responsabil pentru divizia de retail a bancii, Martin Skopek. "Vrem sa continuam extinderea retelei. Initial, aveam in plan sa deschidem 50 de noi unitati bancare si sa ajungem la

Banca Comerciala Româna (BCR) planuieste sa deschida in acest an 35 de noi unitati, comparativ cu 50 de unitati, cât estima anterior, a declarat luni vicepresedintele responsabil pentru divizia de retail a bancii, Martin Skopek. "Vrem sa continuam extinderea retelei. Initial, aveam in plan sa deschidem 50 de noi unitati bancare si sa ajungem la o retea de aproximativ 700 de unitati la finalul anului. Având in vedere contextul actual, am decis ca trebuie sa fim mai selectivi, inclusiv in alegerea unor amplasamente", a spus Skopek.

"Cred ca in acest moment ar fi mai realist sa spunem ca ne vom extinde reteaua cu 35 de unitati in acest an. Consideram ca este mai rezonabil sa continuam cu mai multa prudenta si sa evaluam din nou planul de extindere", a adaugat el. Skopek a precizat, insa, ca in cazul a 16 unitati, ce urmau sa fie deschise la finalul anului trecut, deschiderea a fost amânata pentru acest an, ceea ce inseamna ca numarul de unitati deschise in 2009 ar fi de 51.

In primul trimestru al acestui an, BCR a deschis sase noi sucursale, ajungând la o retea de 647 unitati la sfârsitul lunii martie. La acelasi moment, banca avea 1.881 de bancomate si 16.114 de aparate pentru achitarea cu cardul la comercianti (POS). In ceea ce priveste numarul de angajati, Skopek a precizat ca nu se asteapta la schimbari semnificative in acest an, având in vedere ca banca a finalizat, in mare, programul de restructurare si de centralizare a operatiunilor.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos