BCR sfideaza criza: isi extinde reteaua si in 2010 cu 70 de agentii

BCR sfideaza criza: isi extinde reteaua si in 2010 cu 70 de agentii

Grupurile bancare prezente in Europa Centrala si de Est mizeaza pe iesirea regiunii din criza economica, scrie Financial Times, amintind de investitiile pe care banci precum UniCredit, Raiffeisen Bank sau Erste Bank intentioneaza sa le faca in zona in 2010. "Grupul italian UniCredit doreste sa deschida 100 de unitati in Europa Centrala si de Est,

Grupurile bancare prezente in Europa Centrala si de Est mizeaza pe iesirea regiunii din criza economica, scrie Financial Times, amintind de investitiile pe care banci precum UniCredit, Raiffeisen Bank sau Erste Bank intentioneaza sa le faca in zona in 2010. "Grupul italian UniCredit doreste sa deschida 100 de unitati in Europa Centrala si de Est, Raiffeisen International lanseaza noi servicii bancare pe internet, iar Erste deschide 70 de unitati in Romania", se mai scrie pe pagina electronica a publicatiei Financial Times (click aici).

Cea mai impresionanta informatie pare a fi intentia Erste Bank de a creste reteaua teritoriala a BCR cu 70 de noi agentii. In prezent grupul numara 661 unitati de retail si 50 de centre de afaceri pentru companii. BCR este cea mai importanta banca de pe piata locala, cu active de 15,1 mld. euro anul trecut, in scadere cu 1 mld. euro fata de 2008, potrivit unor surse bancare, citate de Ziarul Financiar. Banca a incheiat 2009 cu un profit net – calculat dupa standardele internationale de raportare – de aproximativ 211 mil. euro, la jumatate fata de valoarea de anul precedent, potrivit acelorasi surse.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos