BCR renunta la 2.400 de angajati

BCR renunta la 2.400 de angajati

Erste Bank a prezentat in cadrul evenimentului "Ziua Pietelor de Capital" cateva noutati cu privire la Programul de Integrare si Dezvoltare si perspectivele evolutiei Bancii Comerciale Romane. Avand in vedere ca acest program este orientat catre aspectele importante ale business-ului bancii, investitii semnificative pentru consolidarea relatiei cu clientii si pentru extinderea retelei de distributie sunt

Erste Bank a prezentat in cadrul evenimentului "Ziua Pietelor de Capital" cateva noutati cu privire la Programul de Integrare si Dezvoltare si perspectivele evolutiei Bancii Comerciale Romane. Avand in vedere ca acest program este orientat catre aspectele importante ale business-ului bancii, investitii semnificative pentru consolidarea relatiei cu clientii si pentru extinderea retelei de distributie sunt in plina derulare. Cu scopul de a creste eficienta operatiunilor, precum si calitatea serviciilor oferite clientilor, majoritatea functiilor de back-office si suport vor fi centralizate sau externalizate. Ca o consecinta a acestor reorganizari, relocari si eficientizari a proceselor, forta de munca a bancii (doar a bancii) se va reduce de la 10.600 de angajati in iunie 2007 la un numar de 8.200 de angajati pana la sfarsitul lui 2008. Intreaga reorganizare va fi sustinuta de procese transparente de selectie pentru toate pozitiile nou-create, de pachete substantiale de mobilitate, negocieri ale realocarilor personalului catre partenerii spre care se vor externaliza anumite servicii si consultanta gratuita pentru dezvoltarea carierei. 

Grupul Erste a confirmat tintele de venit pentru 2007 (cresterea anuala a profitului net al Grupului cu cel putin 25% fata de 2006), precum si tintele de crestere pe termen mediu. Se asteapta o crestere anuala medie a profitului net de cel putin 20% in anii 2008 si 2009; tinta raportului cheltuieli/venituri pentru 2009 se va mentine sub nivelul de 55%, iar rentabilitatea capitalului propriu ar trebui sa revina la 18% – 20% dupa majorarea de capital din 2006.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos