BCR reduce programul de lucru cu publicul

BCR reduce programul de lucru cu publicul

BCR reduce de luni, 26 octombrie, programul de lucru cu publicul la 95 unitati de retail, pentru a raspunde cerintelor pietei, intrucat analiza fluxurilor de clienti pe intervale orare a relevat ca acestia solicita servicii in special dupa-amiaza, dupa ce termina serviciul si se indreapta spre casa. Programul de lucru cu publicul incepe in toata

BCR reduce de luni, 26 octombrie, programul de lucru cu publicul la 95 unitati de retail, pentru a raspunde cerintelor pietei, intrucat analiza fluxurilor de clienti pe intervale orare a relevat ca acestia solicita servicii in special dupa-amiaza, dupa ce termina serviciul si se indreapta spre casa. Programul de lucru cu publicul incepe in toata reteaua bancii la ora 09:00, iar clientii au acces la serviciile bancare pana cel mai tarziu la ora 18:00, in cursul saptamanii, in functie de tipul unitatii (sucursale judetene/de sector si unele dintre agentii), unele dintre unitatile mai mici lucrand cu publicul pana la ora 17:30, se arata intr-un comunicat al BCR.

In prezent, sucursalele BCR incheie programul la orele 17:00, 17:30, 18:00 sau 18:30, au precizat reprezentantii bancii. Totodata, un numar de 52 de unitati nu vor mai avea program de lucru cu publicul in zilele de sambata. In zilele de sambata, BCR are deschise 107 unitati din reteaua de unitati a bancii, intre orele 09:00 – 13:00. Unitatile BCR care isi desfasoara activitatea in marile centre comerciale, au program special, si isi vor desfasura activitatea conform programului de lucru al acestora. Programul centrelor de afaceri corporate ramane neschimbat, respectiv de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 17:00.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos