BCR reduce dobanda la creditele noi de nevoi personale cu pana la 2 p.p.

BCR reduce dobanda la creditele noi de nevoi personale cu pana la 2 p.p.

Banca Comerciala Romana (BCR) a redus, incepand de la sfarsitul saptamanii trecute, dobanda la creditele nou acordate de nevoi personale cu pana la 2 p.p.. „Dobanzile la creditele de nevoi personale in lei nou acordate incep de la 13,5%, dobanda este fixa pe toata perioada de creditare pentru creditele in lei. In plus, clienţii care

Banca Comerciala Romana (BCR) a redus, incepand de la sfarsitul saptamanii trecute, dobanda la creditele nou acordate de nevoi personale cu pana la 2 p.p..

„Dobanzile la creditele de nevoi personale in lei nou acordate incep de la 13,5%, dobanda este fixa pe toata perioada de creditare pentru creditele in lei. In plus, clienţii care isi refinanteaza la BCR creditele de la alte banci sau incaseaza salariul intr-un cont curent BCR beneficiaza si de o reducere cu 100% a comisionul de analiza a dosarului de credit”, a declarat Andrew Gerber, director executiv Directia Managementul Produselor Retail, BCR.

Asigurarea de viaţa este oferita gratuit si opţional, contra cost, clienţii pot beneficia de asigurare de somaj care presupune ca, in cazul in care clientul intra in somaj, banca plateste pana la 24 de rate lunare.

Documentaţia creditului este in continuare simplificata, fiind solicitate doar 3 acte, respectiv fisa fiscala aferenta anului precedent, adeverinţa de salariu / extras de cont curent sau card BCR, o factura de utilitaţi recenta.

De exemplu, pentru un client care incaseaza salariul prin BCR, pentru un credit de nevoi personale in valoare totala de 15.000 lei acordat pe o perioada 5 ani, rata lunara este de doar 353 lei (DAE = 15,55%).

Aprobarea creditului se poate obţine si telefonic prin apel gratuit la numarul InfoBCR 0800.801.BCR (0800.801.227), zilnic, intre orele 8.00 si 22.00.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos