BCR Pensii continua sa urce in top

BCR Pensii continua sa urce in top

BCR Pensii a reusit sa urce pana pe locul 6 in clasamentul companiilor care administreaza fondurilor de pensii administrate privat (Pilonul II). "BCR Pensii este singura companie de pe piata care a inregistrat, dupa Campania initiala de aderare ce a avut loc in perioada 17.09.2007 – 17.01.2008, o crestere constanta a cotei de piata privind

BCR Pensii a reusit sa urce pana pe locul 6 in clasamentul companiilor care administreaza fondurilor de pensii administrate privat (Pilonul II). "BCR Pensii este singura companie de pe piata care a inregistrat, dupa Campania initiala de aderare ce a avut loc in perioada 17.09.2007 – 17.01.2008, o crestere constanta a cotei de piata privind numarul participantilor la un fond de pensii private obligatorii – Pilon II. Am urcat pas cu pas iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure. Vom depune toate eforturile ca acest proces sa continue", a declarat Simona Ditescu, CEO BCR Pensii.

Conform ultimelor date publicate de Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS), BCR Pensii are un numar de 313.934 participanti si active nete de 157.141.860 lei. Totodata, BCR Pensii s-a clasat pe locul al II-lea in ceea ce priveste numarul de noi aderenti la Pilonul II, cu un numar de 827 noi participanti, in urma ultimei sesiuni de validare de catre CNPAS. Tot pe locul al II-lea, s-a clasat si in ceea ce priveste transferurile de la alte fonduri, respectiv 56 noi participanti.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos