BCR opreste temporar sistemul informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri, precum si tranzactiile prin Click si Alo 24 Banking

BCR opreste temporar sistemul informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri, precum si tranzactiile prin Click si Alo 24 Banking

Banca Comerciala Romana (BCR) aduce la cunostinta clientilor sai ca, in perioada 05 octombrie a.c. – 08 octombrie a.c. vor exista intreruperi functionale la nivelul sistemului informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri, reteaua de acceptare ATM/MFM (masina multifunctionala) si POS BCR, precum si operatiunile prin internet, mobile si phone banking. Perioada intreruperilor functionale: 1. Pentru

Banca Comerciala Romana (BCR) aduce la cunostinta clientilor sai ca, in perioada 05 octombrie a.c. – 08 octombrie a.c. vor exista intreruperi functionale la nivelul sistemului informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri, reteaua de acceptare ATM/MFM (masina multifunctionala) si POS BCR, precum si operatiunile prin internet, mobile si phone banking.
Perioada intreruperilor functionale:

1. Pentru reteaua de carduri BCR, ATM/MFM si POS – in noaptea de vineri spre sambata (orele 00.30 – 04.00) si duminica spre luni (orele 00.30 – 04.00)
2. Pentru serviciile de internet, mobile si phone banking va fi in noaptea de vineri spre sambata (orele 20:00 – 09:00) si sambata spre duminica (orele 01:30 – 07.30)
Fluctuatiile care pot aparea vor fi generate de derularea unor procese specifice ce privesc imbunatatiri aduse sistemului informatic BCRimbunatatiri care vor conduce la cresterea calitatii serviciilor oferite.
Reteaua de ASV (automat de schimb valutar) nu va fi afectata de acesta intrerupere.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.

BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 643 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.400 de bancomate si POS – 15.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos