BCR ofera serviciul de direct debit pentru clientii Generali Romania

BCR ofera serviciul de direct debit pentru clientii Generali Romania

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera serviciul de direct debit pentru clientii Generali Romania, al 4-lea jucător pe piaţa de asigurări de viaţă din România, după volumul de prime brute subscrise în 2011, cu comision zero. Prin semnarea parteneriatului cu BCR, cea mai mare bancă din România, clienţii Generali au acum posibilitatea să împuternicească banca să

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera serviciul de direct debit pentru clientii Generali Romania, al 4-lea jucător pe piaţa de asigurări de viaţă din România, după volumul de prime brute subscrise în 2011, cu comision zero.

Prin semnarea parteneriatului cu BCR, cea mai mare bancă din România, clienţii Generali au acum posibilitatea să împuternicească banca să efectueze plata ratelor pentru asigurarea lor de viaţă, salvând timpul utilizat pentru deplasări sau efortul depus pentru memorarea datelor scadente.

„În 2012, dorim să ne concentrăm şi mai mult eforturile în direcţia oferirii de facilităţi moderne în scopul creşterii gradului de satisfacţie al clientului nostru. Acesta este şi motivul pentru care am încheiat parteneriatul cu BCR, banca cu cea mai mare reţea teritorială la nivel de România şi cu un înalt grad de recunoaştere a serviciilor şi a inovativităţii. Astfel, clientul de asigurare de viaţă poate scăpa de grija plăţilor la scadenţă prin activarea debitării directe. În toate ţările vestice, plăţile efectuate prin debit direct sunt preferate de clienţi şi suntem convinşi că gradul de utilizare al acestui tip de servicii va creşte semnificativ în următorii ani şi în ţara noastră”, a declarat Ovidiu Racoveanu, Director Asigurări de Viaţă la Generali Romania.

Activarea serviciului de debitare directă oferă clienţilor Generali şi alte avantaje adiţionale. Asiguraţii au posibilitatea de a beneficia şi de varianta plăţilor lunare, dacă optează pentru direct debit BCR.

„Pentru clienţii care doresc să plătească comfortabil asigurarea de viaţă, banca le oferă posibilitatea de activare rapidă a plăţii prin direct debit prin serviciul on-line Click si Business 24 Banking BCR sau prin telefon, folosind seviciul Alo 24 Banking BCR. De asemenea, activarea se mai poate efectua în unităţile BCR sau în agenţiile Generali. Un alt avantaj oferit clienţilor Generali este acela că, pentru acest tip de tranzacţie, nu se plăteşte comision”, a declarant Valentin Florin Gălăţanu, directorul executiv al Direcţiei Tranzactii Bancare din cadrul BCR. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos