BCR ofera Certificate Index cu o valoare echivalenta a unui gram de aur

BCR ofera Certificate Index cu o valoare echivalenta a unui gram de aur

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera clientilor sai, in premiera pe piata de capital din Romania, posibilitatea de a achizitiona Certificate Index ce au ca suport aurul si al carui pret reprezinta valoarea in lei a unui gram de aur. “Oferim clientilor nostri, in premiera in Romania, posibilitatea de a achizitiona direct pe Bursa de Valori

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera clientilor sai, in premiera pe piata de capital din Romania, posibilitatea de a achizitiona Certificate Index ce au ca suport aurul si al carui pret reprezinta valoarea in lei a unui gram de aur.

“Oferim clientilor nostri, in premiera in Romania, posibilitatea de a achizitiona direct pe Bursa de Valori Bucuresti, Certificate Index care urmaresc evolutia Aurului Fizic si care aduc acelasi randament cu Aurul Fizic, fara a avea insa costuri suplimentare legate de depozitare, asigurare, transport sau evaluare”, a declarat Laura Hexan, Sefa Departamentului de Produse de Trezorerie Retail din cadrul BCR.

Cumparand un Certificat Index, investitorul cumpara de fapt echivalentul in RON al unui gram de Aur.

BCR ofera astfel clientilor sai si tuturor investitorilor la bursa, o modalitate simpla si eficienta de a beneficia de evolutia pretului aurului, lichiditatea acestor certificate fiind asigurata de catre BCR.

“Este binecunoscut statutul aurului de activ de refugiu cu rol de protectie împotriva inflatiei. Istoric, achizitionarea regulata de aur financiar pe termen mediu si lung a ajutat la conservarea averii investitorilor. Tinând cont de conditiile actuale, de acutizarea problemelor de pe pietele financiare globale, tot mai multi investitori se îndreapta catre aur”, a adaugat Laura Hexan, Sefa Departamentului de Produse de Trezorerie Retail din cadrul BCR.

Cotatii certicate index aur: 192.80 ron / 193.80 ronpentru 1 certificat index echivalent 1 gram aur fizicaceste cotatii se modifica in permanenta in cursul zilei, in functie de evolutia pretului unciei de aur si de evolutia cursului USDRON (cursul interbancar de la momentul respectiv)

Certificate Index pot fi tranzactionate si on-line prin intermediul platformei BCR Broker.

Clientii BCR pot obtine mai multe informatii despre posibilitatile de investitii oferite de banca pe portalul – investitii.bcr.ro 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos