BCR Leasing vrea sa acorde finantari de 70 mil. euro, pentru proiecte imobiliare

BCR Leasing vrea sa acorde finantari de 70 mil. euro, pentru proiecte imobiliare

BCR Leasing, al doilea jucator de pe piata de profil, si-a propus sa acorde finantari de 70 de milioane de euro dezvoltatorilor imobiliari pana la sfarsitul acestui an, in special pentru constructia ansamblurilor rezidentiale. Compania a lansat la sfarsitul lui 2007 un produs pentru finantarea de constructii pe stadii de executie, care pot fi cladiri

BCR Leasing, al doilea jucator de pe piata de profil, si-a propus sa acorde finantari de 70 de milioane de euro dezvoltatorilor imobiliari pana la sfarsitul acestui an, in special pentru constructia ansamblurilor rezidentiale.

Compania a lansat la sfarsitul lui 2007 un produs pentru finantarea de constructii pe stadii de executie, care pot fi cladiri de birouri, industriale, comerciale sau ansambluri rezidentiale si a acordat deja prima finantare pentru un ansamblu rezidential, in valoare de 25 de milioane de euro.

"Acum suntem in discutii cu un alt dezvoltator de ansambluri rezidentiale pentru o finantare de 20 mil. euro", a declarat pentru ZF Claudiu Stanescu, directorul general al BCR Leasing.

Stanescu estimeaza ca finantarile BCR Leasing pentru real estate se vor ridica la 80 de milioane de euro in acest an, reprezentand circa 15% din portofoliu. Compania si-a bugetat pentru 2008 o valoare a bunurilor finantate de 500 de milioane de euro, in crestere cu 25% fata de anul trecut.

"Vrem sa mentinem ponderea leasingului pentru echipamente la 20-25% din finantari, sa dezvoltam segmentul vehiculelor comerciale, care va reprezenta 25% din portofoliu si sa reducem ponderea leasingului pentru autovehicule la 40%", spune directorul general al BCR Leasing.

Stanescu afirma ca un potential de crestere foarte mare il are in acest an segmentul de vehicule comerciale, datorita campaniei de promovare lansate de companie in 2007, dar si a deblocarii unor proiecte de infrastructura.

"De la inceputul anului am dat finantari de 70 de milioane de euro pentru vehicule comerciale, in conditiile in care in tot anul trecut acestea au fost de 103 milioane de euro", afirma seful BCR Leasing.
ZF

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos