credius.ro

BCR Leasing inhama elefantul la agricultura romaneasca

15 februarie 2011

BCR Leasing a lansat un produs ce faciliteaza accesul fermierilor la echipamente si utilaje agricole noi. In perioada 15 februarie - 29 aprilie 2011, la achizitionarea acestui produs, persoanele juridice, persoanele fizice autorizate si persoanele fizice pot beneficia de o oferta de exceptie: comision de analiza 0, dobanda variabila de doar 7,9% si asiguraregratuita timp de 6 luni a utilajelor si echipamentelor agricole. BCR Leasing a ales pentru promovarea acestei campanii o imagine interesanta si sugestiva, reprezentand un un elefant inhamat la un plug.

 

„Produsul este perfect adaptat trebuintelor fermierilor. Achitarea ratelor de leasing se va face sezonier, anual, semestrial, trimestrial sau lunar, in functie de termenele la care clientii nostri incaseaza banii pe recolta. In plus, consultantii nostri vor ajuta clientii sa gaseasca cele mai avantajoase solutii financiare pentru achizitionarea utilajelor. Clientii vor primi simulari din care vor vedea in mod transparent beneficiile care rezulta din alegerea unei anumite perioade de rambursare, a unui anumit nivel de avans“, a declarat Bogdan Speteanu, Director General al BCR Leasing.

Compania vine astfel in intampinarea fermierilor, firmelor si societatilor agricole cu solutii pentru achizitionarea de utilaje specifice (tractoare, combine, headere, etc.). BCR Leasing va finanta si proiecte mici, cu valori de intrare ale bunurilor incepand de la 4.500 euro; astfel leasingul de echipamente agricole devine accesibil oricarui fermier, oferind un start (mai) bun celor cu initiativa.

"Agricultura este una dintre ariile cu potential din Romania. Noi credem in agricultura si, prin aceasta campanie, dorim in primul rand sa formam o piata", a mentionat Bogdan Speteanu. In opinia oficialului BCR Leasing, agricultura este un domeniu "curat", care nu a creat probleme pentru societate in conditiile in care nu a fost inregistrat default din partea clientilor din sectorul agricol. Compania isi propune sa creasca vanzarile de peste 3 ori pe segmentul utilajelor agricole fata de 2008.

„Oferta pe care BCR Leasing o lanseaza astazi se incadreaza in strategia grupului BCR de a sustine cresterea economica prin solutii inovative si orientate spre asteptarile pietei. Renuntarea la comisionul de analiza inseamna un castig de 2 puncte procentuale pentru clientii nostri. Aceasta confirma arata dorinta noastra reala de a spijini dezvoltarea business-ului in zonele rurale“, a conchis Bogdan Speteanu.

Alte articole

credius.ro
credius.ro
Ooni Koda
© Copyright 2024 InfoBancar

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro