BCR Leasing a implinit cinci ani de cand creste afaceri

BCR Leasing a implinit cinci ani de cand creste afaceri

Sarbatoare mare la hotelul J.W. Marriott… BCR Leasing a aniversat cinci ani de existenta! Bancheri, oameni de afaceri si intreaga echipa a societatii de leasing s-au adunat pentru a bifa … un moment important in istoria BCR Leasing. Presedintele – director general al societatii, Claudiu Stanescu, a folosit acest prilej pentru a premia doua persoane:

Sarbatoare mare la hotelul J.W. Marriott… BCR Leasing a aniversat cinci ani de existenta! Bancheri, oameni de afaceri si intreaga echipa a societatii de leasing s-au adunat pentru a bifa … un moment important in istoria BCR Leasing. Presedintele – director general al societatii, Claudiu Stanescu, a folosit acest prilej pentru a premia doua persoane: primul client BCR Leasing si presedintele BCR, Nicolae Danila, care a crezut in ideea de supermarket financiar.

Comunicat de presa
BCR Leasing – 5 ani de succes

BCR Leasing, lider pe piata nationala de leasing a subsidiarelor bancare si membra a celui mai important grup financiar din Romania – Grupul Banca Comerciala Romana – sarbatoreste impreuna cu partenerii sai cinci ani de succese, in care trendul ascendent de dezvoltare a fost sustinut de structurarea dinamica a vanzarilor, diversificarea ofertelor de finantare, optimizarea structurii interne si extinderea retelei teritoriale. La aceasta aniversare este de datoria noastra sa le multumim pentru incredere si loialitate partenerilor si clientilor, fara de care nu am fi reusit sa crestem atat de dinamic.

Pentru BCR Leasing, fiecare an a adus o noua provocare, ridicand si mai sus stacheta asteptarilor. La sfarsitul anului 2005, BCR Leasing incheiase peste 25.000 de contracte, in contextul unei cresteri cu peste 80% a vanzarilor fata de anul precedent. Valoarea bunurilor finantate la sfarsitul anului trecut a fost de peste 195 milioane euro, la o valoare totala a contractelor de circa 234 milioane euro – cifra ce plaseaza BCR Leasing pe o pozitie de top pe piata de leasing financiar. Saltul calitativ se reflecta si la nivelul cotei de piata detinute de companie: de la circa 2% la sfarsitul primului an de activitate, la aproximativ 12% in 2005. Primele doua luni ale anului 2006 prefigureaza un nou an de succes, vanzarile inregistrand o crestere cu 27% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Oferta competitiva si personalizata, care includea leasing pentru achizitionarea de autovehicule, flote, echipamente si utilaje industriale din domenii diverse, a fost imbogatita in fiecare an prin inovatii si optimizari calitative. Gama de servicii a companiei s-a extins cu servicii leasing imobiliar (in sistem leasing financiar clasic sau sale-and-lease-back), pentru persoane juridice precum si cu servicii de leasing de software si finantari in leasing pentru autovehicule de show-room si drive-test.

Dezvoltarea notabila a vanzarilor a impulsionat expansiunea retelei teritoriale. Compania are, in prezent, 24 de agentii – cea mai larga reprezentare nationala dintre toate companiile de leasing din Romania.

BCR Leasing pune in centrul strategiei sale apropierea fata de client, oferind instrumente moderne de finantare a investitiilor corporative si personale, pe care doreste sa le faca intelese si accesibile consumatorului roman. "Ceea ce avem de oferit si, in acelasi timp, ceea ce dorim sa castigam de la clientii nostri este increderea, care se afla la baza oricarei relatii parteneriale", a declarat Claudiu Stanescu, presedinte-director general BCR Leasing. "Prin natura serviciilor sale, BCR Leasing se pozitioneaza pe traiectoria pe care orice potential client, fie el companie sau persoana privata, o are de parcurs de la ideea de afacere, la materializarea ei. Dorim sa fim parte a acestui proces si, prin el, sa privim succesul partenerilor nostri ca si cum ar fi al nostru", a mentionat dl. Stanescu.

Cu prilejul aniversarii sale, BCR Leasing a lansat o oferta speciala pentru leasingul auto, al carei principal atu este competitivitatea dobanzii: 7%. Oferta va ramane valabila pana la 30 aprilie si este promovata pe principalele canale mediatice (televiziune, radio, presa si internet), sub motto-ul: "BCR Leasing. Cinci ani pentru tine".

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos