BCR lanseaza Debitul Direct pentru clientii corporate

BCR lanseaza Debitul Direct pentru clientii corporate

Banca Comerciala Româna pune la dispozitia clientilor sai corporativi, prin intermediul serviciului de internet banking – Business 24 Banking BCR, o noua functionalitate: Direct Debit. Clientii pot opta pentru incheierea de mandate de debitare directa si gestionarea celor existente direct din serviciul de internet banking, Business 24 Banking BCR.    Prin crearea unui mandat de

Banca Comerciala Româna pune la dispozitia clientilor sai corporativi, prin intermediul serviciului de internet banking – Business 24 Banking BCR, o noua functionalitate: Direct Debit. Clientii pot opta pentru incheierea de mandate de debitare directa si gestionarea celor existente direct din serviciul de internet banking, Business 24 Banking BCR. 
 
Prin crearea unui mandat de direct debit, clientul mandateaza banca sa efectueze automat, la data scadentei, plata facturilor emise de beneficiarul specificat (furnizor de utilitati, telefonie etc), iar plata se va efectua prin debitarea directa a contului indicat de client. Astfel, clientul are siguranta ca facturile sale sunt achitate la timp, automat, fara nici o actiune suplimentara din partea sa. 
 
Printre avantajele acestui sistem se numara: serviciul este gratuit, evitarea riscului neplatii la timp din diverse motive a unor furnizori, dar si realizarea unei economii de timp, prin posibilitatea achitarii unor plati cu caracter de regularitate. 
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos