BCR iti ofera RCA in 6 rate cu dobanda zero!

BCR iti ofera RCA in 6 rate cu dobanda zero!

Banca Comerciala Romana impreuna cu BCR Asigurari VIG ofera RCA cu plata in 6 rate si dobanda 0%, clientilor care platesc cu cardul de credit BCR. Posesorii de carduri BCR care vor achizitiona de la BCR Asigurari o asigurare RCA cu valabilitate de an de zile si vor plati la POS-urile instalate in agentiile si

Banca Comerciala Romana impreuna cu BCR Asigurari VIG ofera RCA cu plata in 6 rate si dobanda 0%, clientilor care platesc cu cardul de credit BCR. Posesorii de carduri BCR care vor achizitiona de la BCR Asigurari o asigurare RCA cu valabilitate de an de zile si vor plati la POS-urile instalate in agentiile si punctele de lucru ale BCR Asigurari cu cardul de credit BCR, vor avea posibilitatea de achitare a politei de asigurare in 6 rate egale cu dobanda 0%, potrivit unui comunicat de presa remis BankingNews.
 
„Oferim clientilor o noua facilitate – posibilitatea sa plateasca in rate fara dobanda orice produs cumparat de la unul dintre partenerii noştri. in Program sunt inscrişi in mod automat şi gratuit, toti clientii persoane fizice care detin unul dintre cardurile de credit BCR şi care, la momentul efectuarii tranzactiei solicita facilitatea de a plati produsele/ serviciile in Rate cu 0% dobanda”, a declarat Igor Zganjer, directorul executiv al Directiei Carduri din cadrul BCR. 
 
 Cardurile de credit BCR inrolate automat in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt:
 
 –      Visa POWERCARD Standard BCR – lei
 
 –      Mastercard POWERCARD Standard BCR – lei 
 
 –      BCR Wizz Air – lei
 
 –      Visa POWERCARD Gold – lei
 
 –      Mastercard POWERCARD Gold – lei
 
 –      BCR Mastercard GOLD – EUR
 
 
Valoarea tranzactiei efectuata in Programul de Rate cu 0% dobanda va fi impartita automat intr-un numar de rate lunare egale pentru care banca va calcula un procent de 0% dobanda numai daca detinatorul de card respecta conditiile de rambursare integrala a ratelor lunare. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos