BCR intra pe piata transferurilor de bani catre elevii si studentii basarabeni aflati la studii in Romania

BCR intra pe piata transferurilor de bani catre elevii si studentii basarabeni aflati la studii in Romania

Banca Comerciala Romana ofera elevilor si studentilor din Republica Moldova care studiaza in Romania posibilitatea sa gestioneze eficient si rapid banii prin intermediul cardurilor emise de catre BCR Chisinau.     Astfel, parintii vor putea alimenta contul de card deschis la BCR Chisinau, iar studentii/liceenii vor avea posibilitatea utilizarii cardului oriunde s-ar afla pe teritoriul Romaniei.

Banca Comerciala Romana ofera elevilor si studentilor din Republica Moldova care studiaza in Romania posibilitatea sa gestioneze eficient si rapid banii prin intermediul cardurilor emise de catre BCR Chisinau.  
 

Astfel, parintii vor putea alimenta contul de card deschis la BCR Chisinau, iar studentii/liceenii vor avea posibilitatea utilizarii cardului oriunde s-ar afla pe teritoriul Romaniei. Totodata, studenții posesori de carduri emise de BCR Chisinau vor putea retrage bani in conditii preferentiale de la orice bancomat din reteaua Erste disponibila in 8 tari din Europa Centrala si de Est: Romania, Ungaria, Austria, Cehia, Slovacia, Serbia, Ucraina, Croația. 
 
BCR doreste sa ofere studentilor si liceenilor basarabeni acces la banii trimisi de parintii lor 24 ore din 24.
 
Comisionul de retragere a numerarului din ATM-urile grupului este in valoare de 1.5 %. 
 
in marile centre universitare din Iasi, Bucuresti, Cluj, Brasov si Oradea studiaza un numar de peste 10.000 de studenti.
 
BCR Chisinau este una din cele mai dinamice banci pe piata cardurilor bancare din Republica Moldova. Astfel, pe parcursul primelor 7 luni ale anului curent, numarul de carduri active emise de BCR Chisinau a atins cifra de 7.200 carduri, fiind in crestere cu peste 60% fata de finele anului precedent. in acelasi timp, reteaua de bancomate BCR Chisinau s-a extins pana la 38 ATM-uri, acestea fiind amplasate in cele mai comode locatii din Chisinau, Balti, Hancesti, Sangerei, Falesti.
 
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos