BCR incepe ofensiva pe micii comercianti

BCR incepe ofensiva pe micii comercianti

BCR a lansat un pachet de servicii de baza pentru micii comercianti cu ridicata sau cu amanuntul, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii. Facilitatile ofertei vizeaza întreaga gama de activitati de baza ale micilor comercianti: de la plati si schimb valutar pana la creditare si economisire. Clientii nou atrasi beneficiaza de 6 luni

BCR a lansat un pachet de servicii de baza pentru micii comercianti cu ridicata sau cu amanuntul, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii. Facilitatile ofertei vizeaza întreaga gama de activitati de baza ale micilor comercianti: de la plati si schimb valutar pana la creditare si economisire. Clientii nou atrasi beneficiaza de 6 luni de relatie gratuita cu banca. De asemenea au la dispozitie o serie de facilitati non-bancare incluse în pachetele pentru antreprenori: semnatura electronica acordata cu o reducere de 23% fata de pretul standard prin parteneriatul BCR – Trans Sped si accesul GRATUIT la platforma BCR Antreprenor. 
 
“Micii comercianti sunt companii dinamice si flexibile care cauta solutii la fel de flexibile. Am construit un pachet de servicii bancare care sa le permita micilor comercianti sa se miste rapid, la costuri avantajoase, fie ca vorbim de plati, schimb valutar sau obtinerea unui credit. Comertul pune economia în miscare, si e timpul ca bancile sa puna comertul în miscare”, a declarat Melania Mirea, sef Departament Microîntreprinderi în BCR.
 
Pe segmentul de tranzactionare si plati, BCR ofera microintreprinderilor nou atrase gratuitate la toate platile si încasarile în lei, precum si la administrarea contului curent pe o perioada de 6 luni, facilitati la instalarea de terminale de achitare cu cardul si chiar bancomate, reduceri cu 25% a comisionului de procesare a platilor prin aplicatiile de e-commerce si acces gratuit la serviciul de Money Trade care permite negocierea online sau prin telefon a cursului de schimb valutar.
 
Oferta pentru micii comercianti include facilitati pentru factoringul intern, finantarea capitalului de lucru si a investitiilor. Astfel, pentru factoringul intern banca ofera o reducere de 30% din comisionul de acordare/prelungire/majorare a facilitatii de factoring. Creditul pentru capital de lucru, Linia de credit si Creditul pentru investitii în RON pleaca de la marje de 2,2% si comisione ZERO de analiza si de rambursare anticipata. Pentru creditul de investitii exista posibilitatea obtinerii de garantii prin Programul Jeremie. 
 
În cadrul ofertei pentru micii comercianti, BCR a lansat în premiera Creditul pentru investitii nenominalizate în RON. Antreprenorii pot folosi fondurile pentru dezvoltarea afacerilor prin finantarea activitatii curente, a investitiilor precum si pentru refinantarea/consolidarea altor credite cu destinatie similara, fara a prezenta la banca documente justificative pentru utilizarea creditului. Creditul se poate acorda pe o perioada de pana la 120 de luni iar suma maxima poate fi pana la 300.000 lei. Marja pentru acest tip de credit pleaca de la 2,3% pentru finantari pe termen scurt cu garantii imobiliare.
 
În acelasi timp, BCR ofera microintreprinderilor si facilitati de economisire ce vizeaza diminuarea pragului minim de negociere a depozitelor în valuta, precum si dobanzi extrem de atractive.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos