BCR ieftineste creditele pentru locuinta in euro

BCR ieftineste creditele pentru locuinta in euro

BCR a lansat creditul pentru locuinta Casa Mea BCR cu o marja de dobanda de numai 4 p.p. si fara comision de analiza a documentatiei de credit, in cadrul unei campanii promotionale de promovare a creditelor destinate achizitiei sau constructiei de noi locuinte ce se va desfasura pana pe data de 15 iulie 2011, se

BCR a lansat creditul pentru locuinta Casa Mea BCR cu o marja de dobanda de numai 4 p.p. si fara comision de analiza a documentatiei de credit, in cadrul unei campanii promotionale de promovare a creditelor destinate achizitiei sau constructiei de noi locuinte ce se va desfasura pana pe data de 15 iulie 2011, se precizeaza intr-un comunicat al institutiei de credit.

„Oferta aplicabila creditului Casa Mea acordat in EUR vine in intampinarea clientilor care doresc achizitionarea unei locuinte in conditii avantajoase de cost. De asemenea, banca ofera asigurarea gratuita pe intreaga perioada de rambursare pentru casa achizitionata, lucru care reprezinta un avantaj important intrucat reduce cheltuielile totale ale clientului”, a declarat Ioana Mihai, Sef Departament CrediteGarantate, BCR.

Astfel, pentru un imprumut in valoare de 45.000 EUR, acordat unui client care vireaza salariul la BCR  rata lunara de plata este de 278 EUR pe o perioada de 30 ani, DAE 6.50%, valoare totala de rambursat – 100.340,90 EUR. De asemenea, clientii care aleg sa vireze salariul la BCR, vor beneficia de costurile aplicabile clientilor care deja incaseaza veniturile la aceasta banca. Totodata, clientii care nu si-au gasit inca locuinta pe care doresc sa o cumpere pot beneficia de oferta promotionala avand la dispozitie 90 de zile in care sa aduca la banca documentele de proprietate ale locuintei.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos