BCR duce la peste 12% dobanzile la depozitele in lei

BCR duce la peste 12% dobanzile la depozitele in lei

BCR a marit cu pana la 3 puncte procentuale dobanzile la produsele de economisire destinate persoanelor fizice, atat la cele in lei cat si la cele in euro si dolari, a anuntat banca intr-un comunicat. Pentru lei, cele mai bune dobanzi sunt la depozitele pe 3 luni, unde pleaca de la 11,75% pentru sume intre

BCR a marit cu pana la 3 puncte procentuale dobanzile la produsele de economisire destinate persoanelor fizice, atat la cele in lei cat si la cele in euro si dolari, a anuntat banca intr-un comunicat. Pentru lei, cele mai bune dobanzi sunt la depozitele pe 3 luni, unde pleaca de la 11,75% pentru sume intre 1.000 si 5.000 lei, si ajunge la 12,25% pentru economii de peste 10.000 lei. La valuta, dobanzile au urcat pana la 5,5% pentru euro si 3,5% pentru dolari, banca platind aceste dobanzi in cazul depozitelor cu scadenta de 1 an si cu o valoare de peste 25.000 euro, respectiv dolari.

La contul de economii Maxicont BCR dobanda a crescut pana la 9,75% pentru conturile in lei si sume de peste 100.000 lei. In cazul soldului minim, de 500 lei, si pana la 10.000 lei, dobanda este de 9%. De asemenea, banca a demarat o campanie cu dobanzi promotionale pentru toti cei care isi constituie un cont BCR Maxicont si achizitioneaza unitati de fond BCR Monetar in valoare de minim 3.500 lei. Dobanzile in acest caz pot urca pana la 11% la lei, 5% la euro si 3% pentru dolari.

Au beneficiat de marirea dobanzii si certificatele de depozit cu parola in lei, Confidential BCR, destinate persoanelor fizice precum si certificatele de depozit cu discount in lei si USD pentru persoane fizice si juridice.

“Dupa o perioada de crestere sustinuta a creditului, revin in atentia pietei de retail bancar si produsele de economisire. In acest sens, am pregatit pentru clientii nostri produse financiare care sa ii incurajeze sa economiseasca pentru a le asigura si in viitor o independenta financiara sporita. BCR continua politica de a oferi solutii adecvate clientilor sai, atat pentru acoperirea nevoilor lor de economisire, cat si de finantare”, a declarat Sorin Mititelu, director executiv al Directiei Dezvoltare Afaceri si Produse Retail din cadrul BCR.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos