BCR da startul programului Prima Casa

BCR da startul programului Prima Casa

BCR a deschis azi creditarea in programul „Prima Casa 4”, fiind prima banca ce se inscrie in cea de a patra etapa a programului. Clientii pot depune la BCR solicitarile de credit si documentatia aferenta incepand de azi, 06 iunie 2011. Programul Prima Casa 4 a fost asteptat cu deosebit interes dat fiind avantajul ce

BCR a deschis azi creditarea in programul „Prima Casa 4”, fiind prima banca ce se inscrie in cea de a patra etapa a programului. Clientii pot depune la BCR solicitarile de credit si documentatia aferenta incepand de azi, 06 iunie 2011. Programul Prima Casa 4 a fost asteptat cu deosebit interes dat fiind avantajul ce decurge din avansul de numai 5% din costul locuintei achizitionate ori construite si din dobanda foarte avantajoasa.
 
„Suntem bucurosi ca am reusit sa incepem creditarea in cadrul celei de-a patra etapa a Programului Prima Casa. Putem, astfel, sa ne ajutam in continuare clientii sa-si indeplineasca visul  de a-si cumpara locuinta dorita. BCR este cel mai mare creditor imobiliar din Romania si cel mai important sustinator al programului Prima Casa. BCR are un sold de 600 de milioane euro al creditelor acordate pana in prezent prin programul Prima Casa. Vom putea acorda imprumuturi inca un an şi jumatate sau doi ani prin acest program, daca ne dublam expunerea”, a declarat Oana Petrescu, Vicepresedinte Retail BCR.

Poate beneficia de credit Prima Casa 4 orice persoana fizica care nu detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia, nicio locuinta, indiferent de modul si momentul in care a fost dobandita, sau care detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia cel mult o locuinta, dobandita prin orice alt mod decat prin Program, in suprafata utila mai mica de 50m².

In cadrul programului se pot achizitiona locuinte: finalizate/ locuinte nefinalizate, aflate in diverse faze de constructie, destinate achizitionarii dupa finalizare sau locuinte noi, destinate achizitionarii dupa finalizare construite in baza autorizatiilor de construire eliberate dupa 22.02.2010. De asemenea, se pot construi locuinte viitoare de catre beneficiari individuali, in baza unei autorizatii de construire eliberata dupa 22.02.2010.

Primul pas pe care trebuie sa il faca o persoana care doreste sa achizitioneze o locuinta prin programul Prima Casa este sa vina la banca, chiar daca nu a gasit inca locuinta dorita. Consilierii BCR ii vor prezenta detalii privind creditul, documentele necesare pentru dosarul de credit, valoarea estimata preliminara a creditului si graficul de rambursare.

Dobanda este variabila si este formata din Euribor la 3 luni plus o marja de 3,75% pentru clientii cu istoric in relatia cu BCR (marja este de 3,95% pentru clientii fara istoric). Astfel, pentru un credit de 40.000 de euro, pe o perioada de 30 de ani, rata lunara in acest moment (variaza in functie de EURIBOR) este de 219.22  Euro.

Clientii trebuie sa dispuna de un aport personal (avans) de 5% din pretul de achizitie al locuintei (care acopera diferenta dintre pretul de achizitie al locuintei rezultat din antecontractul de vanzare-cumparare sau din documentele specifice procedurilor de licitatie si finantarea garantata) ori din costul de construire (care acopera diferenta dintre valoarea din contractul de antrepriza si finantarea garantata). Banca accepta pana la 3 coplatitori. Nu se percepe comision de acordare credit sau comision lunar de administrare. Comisionul de rambursare anticipata este zero.

Evaluarea imobilului are un cost convenabil de 300 lei (inclusiv TVA) pentru un apartament. Pe langa oferta extrem de competitiva a creditului de investitii imobiliare Prima Casa BCR, clientii vor mai avea posibilitatea sa achizitioneaze, la preturi avantajoase si alte produse, cum ar fi asigurarea de locuinta si pachetul de contcurent cu descoperit decont bonificat. Clientii pot afla toate informatiile cu privire la program apeland gratuit 0801.0801.227 Contact Center sau de pe pagina de web a bancii www.bcr.ro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos