BCR cumpara aur si in Vaslui

BCR cumpara aur si in Vaslui

BCR deschide, incepand de luni, 12.03.2007, un punct de lucru pentru cumpararea de aur de la populatie si agenti economici, la BCR Sucursala Judeteana Vaslui, cu sediul in Municipiul Vaslui, strada Stefan cel Mare nr. 53. Aceasta este a 16-a unitate BCR care ofera aceasta facilitate, unica de altfel in Romania, dupa Sucursala Lipscani din

BCR deschide, incepand de luni, 12.03.2007, un punct de lucru pentru cumpararea de aur de la populatie si agenti economici, la BCR Sucursala Judeteana Vaslui, cu sediul in Municipiul Vaslui, strada Stefan cel Mare nr. 53.

Aceasta este a 16-a unitate BCR care ofera aceasta facilitate, unica de altfel in Romania, dupa Sucursala Lipscani din Bucuresti si sucursalele judetene Arad, Arges (Pitesti), Bihor (Oradea), Braila, Brasov, Cluj, Dolj (Craiova), Harghita (Miercurea Ciuc), Salaj (Zalau), Sibiu, Suceava, Teleorman (Alexandria), Vrancea (Focsani) si la Sucursala Central din Targu Mures.

BCR este singura banca comerciala din Romania care efectueaza serviciul de cumparare aur de la populatie si agentii economici. Clientul, persoana fizica sau juridica, se prezinta cu obiectele din aur pe care doreste sa le tranzactioneze, la ghiseul de metale pretioase de la unitatea BCR, iar angajatul bancii efectueaza analiza pentru stabilirea obiectelor din aur care pot fi achizitionate. Obiectele din aur se achizitioneaza pe loc cu eliberarea numerarului in lei. In cazul in care clientul nu este de acord cu tranzactia, obiectele sunt restituite pe loc acestuia.

Aurul poate fi sub forma de monede din aur, emise in Romania si in alte tari sau fragmente din astfel de monede, medalii comemorative romanesti si din alte tari, specificate in cataloage, lingouri si bare din aur, bijuterii si obiecte din aur de minim 14 K, benzi din aur dentar, precum si aur de 14, 18, 20, 23.6 karate, ca si de 22 karate pentru benzi dentare si monede.

BCR afiseaza zilnic, pe langa cursul valutar de la casele de schimb, si cursul de cumparare pentru aurul de 24 karate. In situatia in care clientul vinde aur cu un numar de karate inferior celui de 24 de karate, suma in lei care se elibereaza va fi corespunzatoare numarului de karate respectiv. BCR nu cumpara aur cu mai putin de 14 karate si nici alte metale sau pietre pretioase.

BCR este singura banca comerciala din Romania care efectueaza serviciul de cumparare aur de la populatie si agentii economici. De la lansarea produsului (20 decembrie 2004) si pana in prezent, banca a achizitionat de la populatie si agenti economici o cantitate de circa 200 kg aur.

BCR, membra a Grupului Erste Bank, este o banca universala fiind cea mai importanta institutie bancara din Romania si gestionand active de peste 14 miliarde de EUR. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii, avand in prezent 478 sucursale si agentii in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispozitia clientilor servicii de Internet banking si e-commerce, emite 22 de tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM –1.340 si peste 10.400 de POS. BCR se prezinta astazi drept cel mai important grup financiar din Romania, cu activitati in tara si strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcata prin societatile sale de profil, pe piata de capital, pe piata leasingului, pe cea a asigurarilor si in domeniul managementului activelor.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos