BCR crediteaza Impact

BCR crediteaza Impact

Compania Impact Developer&Contractor intentioneazasacontracteze un credit in valoare de 13 milioane de euro de la Banca ComercialaRomana (BCR) pentru dezvoltarea ansamblului rezidential Zenit, din Constanta.Actionarii firmei vor discuta pe tema imprumutului intr-o Adunare GeneralaExtraordinara, programatala 27 aprilie. Ansamblul Zenit va cuprinde 653 de case, pe un teren de 81.000 de metri patrati, si va finalizat

Compania Impact Developer&Contractor intentioneazasacontracteze un credit in valoare de 13 milioane de euro de la Banca ComercialaRomana (BCR) pentru dezvoltarea ansamblului rezidential Zenit, din Constanta.Actionarii firmei vor discuta pe tema imprumutului intr-o Adunare GeneralaExtraordinara, programatala 27 aprilie.

Ansamblul Zenit va cuprinde 653 de case, pe un teren de 81.000 de metri patrati, si va finalizat in 2008. Lucrarile de infrastructuraau inceput in toamna anului trecut, iar constructia locuintelor este prevazutapentru vara anului viitor.

Potrivit rezultatelor preliminare ale companiei, Impact a inregistrat in 2006 o cifrade afaceri de 115,8 milioane lei, in scadere cu 9,3%, si un profit net de 18,7 milioane de lei, cu 74,7% mai mare decat valoarea obtinutain 2005.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos