BCR Club Antreprenori te invata sa faci afaceri

BCR Club Antreprenori te invata sa faci afaceri

Cu cine faci banking? pare deja intrata in memoria clientilor si nu numai. Acum e randul antrepenorilor sa se intrebe si sa afle cat de mult conteaza aceasta simpla dar eficienta intrebare. Daca ai o firma si iti doresti sa fii mai "prietenos" cu mediul de afaceri si sa ai in acelasi timp si costuri

Cu cine faci banking? pare deja intrata in memoria clientilor si nu numai. Acum e randul antrepenorilor sa se intrebe si sa afle cat de mult conteaza aceasta simpla dar eficienta intrebare. Daca ai o firma si iti doresti sa fii mai "prietenos" cu mediul de afaceri si sa ai in acelasi timp si costuri mai mici, te anuntam ca se pun bazele primei comunitati de mici afaceri cu parteneri de incredere.

Cea mai mare banca din Romania a anuntat intr-o conferinta de presa ca a lansat platforma  bcrclubantreprenori.ro, un portal interactiv dedicat antreprenorilor si intreprinderilor mici din Romania si ca 5.000 de microintreprinderi s-au inscris deja in portal.

 

BCR a lansat un portal interactiv dedicat intreprinderilor mici si antreprenorilor care doresc sa interactioneze, sa beneficieze de consiliere, sa caute marfuri sau servicii mai ieftine, sa-si taie din costuri si sa aiba acces la informatii credibile. Pe platforma te poti inregistra si apoi incepe sa-ti promovezi afacerea, sa iti verifici partenerii de business, sa ceri oferte si sa primesti consultanta online.
 
Vor fi traininguri tinute de specialisti in diverse domenii. Vei primi informatii despre cum sa te promovezi pe retele sociale ca Twitter, Facebook si Linkedin si cum sa te ajute asta sa-ti cresti vanzarile.
 
Tot ce scrie pe respectiva platforma ca si informatii de afaceri este "moderat" adica verificat de specialistii bancii.
 
"Nu poti sa pui acolo lucruri nereale, cum ar fi, sa zice, o cifra de afaceri mai mare pentru ca noi avem datele si te vom lua la intrebari", spune unul dintre initiatorii proiectului.

Ce gasesti pe site?

 

De la specialistii bancii poti primi si consultanta online, dar si telefonic si ai o gramada de articole despre cum poti sa-ti faci afacerea mai buna. Multe din ele sunt "la liber", dar au fost gandite si livrate de marile companii de consultanta din Romania. Ai la dispozitie si stiri, si articole de informare privind managementul si dezvoltarea afacerilor, legislatie, fiscalitate, etc.

 

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos