BCR cauta sef pentru departamentul de investigatii pentru a se proteja de frauda

BCR cauta sef pentru departamentul de investigatii pentru a se proteja de frauda

BCR, cea mai mare banca dupa active, vrea sa angajeze sef pentru departamentul de investigatii generale, care trebuie sa protejeze BCR impotriva fraudei cauzate de agenti comerciali, furnizori sau angajati ai bancii care sunt in relatii de reprezentare cu acestia, anunta Ziarul Financiar. Seful departamentului monitorizeaza si investigheaza intregul proces de achizitie de la evaluari,

BCR, cea mai mare banca dupa active, vrea sa angajeze sef pentru departamentul de investigatii generale, care trebuie sa protejeze BCR impotriva fraudei cauzate de agenti comerciali, furnizori sau angajati ai bancii care sunt in relatii de reprezentare cu acestia, anunta Ziarul Financiar. Seful departamentului monitorizeaza si investigheaza intregul proces de achizitie de la evaluari, contracte, licitatii, conflicte de interese la implementare.

De asemenea, seful departamentului evalueaza cheltuieli neobisnuite pentru bunuri si servicii, de exemplu impartirea unei sume mari in sume multiple care se incadreaza in limite inferioare de aprobare, pentru evitarea controlului, defineste standarde care trebuie respectate de catre departamentele care lucreaza direct cu furnizorii in vederea protejarii BCR impotriva fraudei. Nu in ultimul rand, coopereaza cu organizatia regionala a Erste Group, in cazuri in care managementul superior al BCR este potential inculpat.

Candidatilor li se solicita experienta de specialitate de cel putin 7 ani, din care 5 intr-o institutie financiar-bancara, si experienta manageriala de 10 ani, noteaza Ziarul Financiar. Trebuie sa cunoasca tehnici de investigare in conformitate, audit si control general.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos