BCR Calea Victoriei – prima unitate unde operatiunile cash vor fi gestionate exclusiv prin intermediul echipamentelor

BCR Calea Victoriei – prima unitate unde operatiunile cash vor fi gestionate exclusiv prin intermediul echipamentelor

 Banca Comercială Romană (BCR) inaugureaza, miercuri, sucursala fanion a bancii, care va fi si prima unitate unde operatiunile cash vor fi gestionate exclusiv prin intermediul echipamentelor – BCR CALEA VICTORIEI. Unitatea BCR CALEA VICTORIEI este situata pe Calea Victoriei nr. 15, in cladirea Bucharest Financial Plaza (BFP), si reprezinta un concept nou, cu design revolutionar,

 Banca Comercială Romană (BCR) inaugureaza, miercuri, sucursala fanion a bancii, care va fi si prima unitate unde operatiunile cash vor fi gestionate exclusiv prin intermediul echipamentelor – BCR CALEA VICTORIEI.
Unitatea BCR CALEA VICTORIEI este situata pe Calea Victoriei nr. 15, in cladirea

Bucharest Financial Plaza (BFP), si reprezinta un concept nou, cu design revolutionar, realizata cu materiale de ultima generatie.

BCR CALEA VICTORIEI are o structura functionala moderna si unde clientii beneficiaza de servicii financiare bancare de calitate.

Este prima unitate din reteaua BCR care pune accent pe canalele alternative, clientii avand la dispozitie Masina multifunctionala, Automat de schimb Valutar, Bancomat, Internet Banking – Click 24, precum si Alo 24 – call center. Unitatea dispune si de o zona de consiliere.

Programul de lucru este: 24 de ore din 24 – pentru zona de self – service iar programul de consiliere este de Luni pana Vineri intre orele 09.00 -17.30.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos