BCR Banca pentru Locuinte reduce comisionul de administrare pentru credite

BCR Banca pentru Locuinte reduce comisionul de administrare pentru credite

• BCR Banca pentru Locuinte diminueaza substantial, incepând cu 1 august a.c., comisionul de administrare a creditelor acordate, de la 0,15% la 0,05% • Pe langa beneficiile creditelor in lei cu dobanzi mici si fixe de 5% sau 6% pe an, clientii BCR Banca pentru Locuinte se bucura de comisioane zero de acordare a creditului

• BCR Banca pentru Locuinte diminueaza substantial, incepând cu 1 august a.c., comisionul de administrare a creditelor acordate, de la 0,15% la 0,05%
• Pe langa beneficiile creditelor in lei cu dobanzi mici si fixe de 5% sau 6% pe an, clientii BCR Banca pentru Locuinte se bucura de comisioane zero de acordare a creditului
• Clientii BCR Banca pentru Locuinte pot accesa credite intermediare in lei cu 7% dobânda fixa
• De exemplu, pentru un credit Bauspar tip Locuinta Avantaj, in suma de 50.000 lei, pe o perioada de 10 ani, un client va plati o rata lunara fixa de 545 lei (dobânda fixa de 5% pe an si comision administrare credit de 0,05%; DAE 5,75%)


Bucuresti, 7 august 2012 – BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL), liderul pietei de economisire-creditare pentru domeniul locativ, reduce comisionul de administrare pentru creditele nou acordate, de la 0,15% la 0,05%. Toate creditele acordate de BCR Banca pentru Locuinte au ZERO comision de analiza dosar (acordare) si ZERO comision de rambursare anticipata.

„Prin aceasta reducere a comisionului de administrare pentru creditele nou acordate BCR Banca pentru Locuinte vine in intâmpinarea nevoilor locative ale clientilor sai. Astfel, produsele de creditare vor avea comision fix de administrare credit de 0,05% care se reflecta intr-o reducere substantiala a DAE pentru tipurile de contracte Locuinta Plus si Economii Plus. In plus, toate produsele de creditare locativa oferite de BCR Banca pentru Locuinte beneficiaza de: dobânda fixa de 5% sau 6% pe an pe toata perioada creditului; ZERO comisioane de analiza dosar si rambursare anticipata, ZERO costuri pentru evaluarea garantiilor, cât si marele avantaj ca nu sunt afectate de riscurile valutare, produsele de creditare fiind acordate doar in lei”, a declarat Alexandru Ciobanu, Presedintele BCR Banca pentru Locuinte.

Clientii care doresc sa isi cumpere o locuinta sau un teren, sa isi renoveze, sa isi modernizeze sau sa isi reabiliteze termic locuintele, dar nu au ajuns la repartizarea contractelor de economisire-creditare, pentru a putea beneficia de dobânzile fixe avantajoase ale creditelor locative acordate numai in lei (5% sau 6% pe an, in functie de tipul produsului ales), pot sa opteze pentru un credit intermediar – de asemenea in lei, tip punte, cu dobânda fixa de doar 7% pe an. Când clientul intruneste conditiile de vechime necesare repartizarii contractului de economisire-creditare, creditul intermediar se transforma in credit locativ.

„Clientii care doresc sa isi imbunatateasca situatia locativa si sa acceseze un credit BCR Banca pentru Locuinte au garantia unor costuri lunare fixe, in lei, pe toata perioada contractului cu banca. De exemplu, un client care solicita un credit Bauspar tip Locuinta Avantaj, in suma de 50.000 lei, pe o perioada de 10 ani, va plati o rata lunara fixa de 545 lei (dobânda fixa de 5% pe an si comision administrare credit de 0,05%; DAE 5,75%)”, a adaugat Alexandru Ciobanu, Presedintele BCR Banca pentru Locuinte.

Creditele acordate de BCR Banca pentru Locuinte pentru domeniul locativ au ca destinatii posibile: modernizarea, extinderea, cumpararea unei locuinte, a unei case sau a unui teren, refinantarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ.

Alte avantaje ale contractelor de economisire-creditare pentru domeniul locativ prin intermediul BCR Banca pentru Locuinte sunt: Prima garantata de Stat si acordata in perioada de economisire, care, pe perioada de economisire recomandata (5 ani), genereaza pentru clienti sume pe care nu le pot obtine din alt produs financiar de pe piata, dobânzile fixe oferite pentru toata durata contractului si, nu in ultimul rând, siguranta depunerilor – acestea sunt garantate de catre Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar. Adiacent, sistemul incurajeaza economisirea, sprijina relansarea creditarii precum si imbunatatirea fondului locativ.

Contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ pot fi incheiate cu BCR BpL direct in sucursalele si agentiile Bancii Comerciale Romane (BCR), precum si prin reteaua de distributie proprie a BCR BpL, respectiv prin forta directa de vânzare si prin partenerii BCR BpL.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos