BCR Banca pentru Locuinte a lansat creditul locativ pe 10 ani

BCR Banca pentru Locuinte a lansat creditul locativ pe 10 ani

Un nou produs de economisire-creditare a fost lansat in aceasta saptamana de BCR Banca pentru Locuinte, prin intermediul caruia se poate obtine un credit locativ, in lei, pe o perioada de pana la 10 ani, cu dobanda fixa de 5% pe toata durata contractului. In cazul in care clientul doreste imprumutul mai repede, poate accesa

Un nou produs de economisire-creditare a fost lansat in aceasta saptamana de BCR Banca pentru Locuinte, prin intermediul caruia se poate obtine un credit locativ, in lei, pe o perioada de pana la 10 ani, cu dobanda fixa de 5% pe toata durata contractului.

In cazul in care clientul doreste imprumutul mai repede, poate accesa un credit punte, intermediar sau anticipat, dobanziile fiind de 7% si, respectiv, 9% pe an. Banca percepe doar un comision lunar de administrare, de 0,05% din valoarea soldului.

Potrivit presedintelui bancii Alexandu Ciobanu, „Locuinta Avantaj“ ofera optiuni flexibile pentru faza de economisire, astfel incat clientii vor putea sa economiseasca fie in rate lunare regulate, dar si prin mai multe plati neregulate, in functie de disponibilitatile lor banesti.

Potrivit unui exemplu de calcul realizat de banca, pentru un imprumut in valoare de 8.000 de euro, necesar amenajarii unei locuinte, se poate incheia un contract de economisire-creditare „Locuinta Avantaj“ pe o perioada de 14 ani. Cu un avans de 8.750 de lei se poate alege un credit anticipat tip punte, cu dobanda de 9% pe an.

Astfel, clientul primeste imediat 35.000 de lei pentru proiectul sau de renovare. Pentru acest credit, se plateste in primii patru ani ai contractului o rata lunara de 280 de lei si se continua economisirea cu 204 lei pe luna, urmand ca la repartizarea contractului, creditul sa se transforme in credit locativ cu dobanda fixa de 5% pe an, pentru care se va plati in urmatorii 10 ani ai contractului o rata mai mica, de 198 de lei pe luna.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos