BCR Asset Management ocupa primul loc pe piata fondurilor deschise

BCR Asset Management ocupa primul loc pe piata fondurilor deschise de investitii, activele nete administrate de societate insumand, la inceputul acestui an, circa 108,8 milioane de lei. SAI BCR Asset Management administreaza 3 fonduri de investitii: BCR Clasic, BCR Dinamic si BCR Expert. Numarul investitorilor in cele 3 fonduri era de aproape 9.000 de persoane.

BCR Asset Management ocupa primul loc pe piata fondurilor deschise de investitii, activele nete administrate de societate insumand, la inceputul acestui an, circa 108,8 milioane de lei.

SAI BCR Asset Management administreaza 3 fonduri de investitii: BCR Clasic, BCR Dinamic si BCR Expert. Numarul investitorilor in cele 3 fonduri era de aproape 9.000 de persoane.

„Urmarim sa satisfacem in cel mai inalt grad nevoile clientilor iar postura de lider a BCR Asset Management ne confirma credibilitatea si echilibrul politicilor de plasamente care asigura, la cele trei fonduri administrate, un mix adecvat intre siguranta si performanta”, a declarat Ion Mincu-Radulescu, Presedinte – Director General al BCR Asset Management.

Variatie la data de 8 ianuarie
Clasic
Dinamic
Expert
Ultimele 6 luni
6,45%
12,81%
19,10%
Ultima luna
1,77%
4,84%
7,27%

 

Totodata, BCR impreuna cu BCR Asset Management ofera, in aceasta perioada, un pachet financiar deosebit de avantajos, format dintr-un depozit bancar in lei la termen si din unitati de fond BCR Clasic, BCR Dinamic sau BCR Expert.

Principalul avantaj al acestui pachet financiar este ca posesorul depozitului primeste o dobanda net superioara fata de oferta clasica la acest tip de produs de economisire. Depozitul poate fi constituit cu sau fara capitalizare, in functie de optiunea clientului.

Cine opteaza pentru acest pachet financiar trebuie sa constituie un depozitul bancar la termen pe 3 luni, in suma minima de 1.000 lei. Valoarea depozitului trebuie sa fie cel mult egala cu valoarea investitei in unitati de fond BCR Clasic, BCR Dinamic sau BCR Expert.

Dobanda bonificata de banca la acest depozit este fixa, respectiv dobanda interbancara la 3 luni – BUBOR 3M, stabilitata in ultima zi lucratoare a lunii precedente constituirii depozitului (pentru luna decembrie este 9.12%). La scadenta depozitul se transforma in depozit la termen de 3 luni cu dobanda fixa aferenta transei corespunzatoare ofertei standard a BCR in functie de valoarea depozitului.

Oferta speciala a BCR si BCR Asset Management este valabila pana la data de 28 februarie 2007.

 

Despre BCR:

 

BCR, membra a Grupului Erste Bank, este o banca universala fiind cea mai importanta institutie bancara din Romania si gestionand active de peste 11 miliarde de EUR. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii, avand in prezent 474 sucursale si agentii in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispozitia clientilor servicii de Internet banking si e-commerce, emite 22 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM – peste 1.300 si aproape 9.900 de POS. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcata prin societatile sale de profil, pe piata de capital, pe piata leasingului, pe cea a asigurarilor si in domeniul managementului activelor.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos