BCR asigurari si Omniasig sub aceeasi umbrela

BCR asigurari si Omniasig sub aceeasi umbrela

Procesul de fuziune dintre BCR asigurari si Omniasig, doi dintre cei mai importanti jucatori de pe piata asigurarilor din Romania s-a incheiat. De acum ambele companii functioneaza sub aceeasi sigla si devin lider de piata cu o valoare a subscrierilor inregistrate in 2011 de 1,2 miliarde de lei, informeaza publicatia Money.ro. Astra isi pierde astfel

Procesul de fuziune dintre BCR asigurari si Omniasig, doi dintre cei mai importanti jucatori de pe piata asigurarilor din Romania s-a incheiat. De acum ambele companii functioneaza sub aceeasi sigla si devin lider de piata cu o valoare a subscrierilor inregistrate in 2011 de 1,2 miliarde de lei, informeaza publicatia Money.ro.

Astra isi pierde astfel pozitia de lider, veniturile companiei pentru anul trecut fiind de 1,01 miliarde de lei.

Un comunicat de presa emis de Omniasig si citat de publicatia mai sus mentionata relateaza: "Fuziunea dintre BCR Asigurari, in calitate de societate absorbanta si Omniasig, in calitate de societate absorbita, s-a incheiat (…). Incepand cu data de 1 mai, noua companie devine functionala, iar vechiul Omniasig isi înceteaza activitatea."

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos