BCR aduce banca la clientii nebancarizati – good.bee Tranzactii Mobile devine BCR Partener Mobil SRL

BCR aduce banca la clientii nebancarizati – good.bee Tranzactii Mobile devine BCR Partener Mobil SRL

good.bee Tranzactii Mobile si-a schimbat, recent, denumirea in BCR Partener Mobil SRL. „Vom continua sa dezvoltam sub conceptul BCR Partener Mobil servicii bancare simple, inovative, pe care oricine si le va putea permite. Consultantii BCR Partener Mobil SRL aduc banca la client, oriunde in Romania si transforma serviciile bancare intr-o optiune accesibila oricui. In demersul

good.bee Tranzactii Mobile si-a schimbat, recent, denumirea in BCR Partener Mobil SRL.

„Vom continua sa dezvoltam sub conceptul BCR Partener Mobil servicii bancare simple, inovative, pe care oricine si le va putea permite. Consultantii BCR Partener Mobil SRL aduc banca la client, oriunde in Romania si transforma serviciile bancare intr-o optiune accesibila oricui. In demersul nostru vom beneficia, în special în zonele rurale, de puterea si recunoasterea de care se bucura brandul BCR”, a declarat Catalin Moise, Director General BCR Partener Mobil SRL.

Initial o subsidiara a holdingului good.bee, detinut de catre Erste Group si Fundatia ERSTE, compania good.bee Service RO s-a lansat pe piata romaneasca in martie 2009, oferind serviciul good.bee prin care asigura accesul la servicii bancare de baza: un cont curent in lei la BCR pentru a primi venituri sau a ţine banii în siguranţă, un card de debit Visa Electron pentru retrageri de numerar şi cumpărături si serviciul de tranzacţionare mobila pentru a obţine informaţii, a primi şi trimite bani sau a plati facturi.

„BCR este liderul sistemului bancar din Romania si credem ca este misiunea noastra sa facilitam tuturor accesul la servicii financiare sigure, simple si convenabile. Prin aceasta preluare dorim integrarea in viata bancara a clientilor care nu beneficiaza momentan de acces la servicii bancare de baza. Avem in vedere dezvoltarea unei relatii pe termen lung cu acesti clienti“, a declarat Catalin Moise.

BCR Partener Mobil a incheiat, in luna august a.c., un parteneriat cu operatorul de telefonie mobila COSMOTE Romania. Astfel, in prezent, este asigurata utilizarea serviciului de tranzactionare mobila prin intermediul celor 3 operatori de telefonie mobila principali la nivel national.

Aproximativ 60% din clienti se afla departe de banca, in mediul rural si beneficiaza de avantajul de a avea acces la banii lor prin intermediul telefonului mobil sau al cardului de debit.

Cele mai folosite operatiuni de pe telefonul mobil sunt interogarea de sold, transferul de bani instantaneu pe baza numărului de telefon mobil, între utilizatori si plata facturilor pe baza de sabloane.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos