BCR a solicitat avizul pentru a deveni depozitar de fonduri de pensii facultative

BCR a solicitat avizul pentru a deveni depozitar de fonduri de pensii facultative

Banca Comerciala Romana (BCR) a depus cerere la Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) pentru obtinerea avizarii ca depozitar al fondurilor de pensii facultative (pilonul II), in timp ce ING Asigurari de Viata a solicitat autorizarea unui al doilea fond de pensii. In prima parte a lunii martie, CSSPP a mai primit

Banca Comerciala Romana (BCR) a depus cerere la Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) pentru obtinerea avizarii ca depozitar al fondurilor de pensii facultative (pilonul II), in timp ce ING Asigurari de Viata a solicitat autorizarea unui al doilea fond de pensii. In prima parte a lunii martie, CSSPP a mai primit o cerere de avizarea ca auditor al fondurilor de pensii facultative de la Delloite Audit Romania, se arata intr-un comunicat al autoritatii de reglementare si supraveghere a pietei pensilor.

Pana in prezent, pe segmentul de pensii facultative Comisia a avizat BRD – Groupe Societe Generale ca depozitar al activelor fondurilor si Ernst & Young Assurance Services – auditor financiar pentru fondurile de pensii facultative. De asemenea, Allianz – tiriac a primit autorizatie de constituire a unei societatii de pensii facultative.

Au mai depus cereri pentru administrarea fondurilor de pensii facultative BCR Asigurari de Viata, Aviva Romania si ING Asigurari de Viata. Pe segmentul de audit a cerut avizul si societatea de audit KPMG.

Procesul de autorizare/avizare a entitatilor de pe piata pensiilor facultative a inceput la 30 octombrie 2006.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos