BCR a redus dobanda la creditele de nevoi fara garantie

BCR a redus dobanda la creditele de nevoi fara garantie

Incepand cu data de 03 Mai 2010 Banca Comerciala Romana (BCR) reduce ratele de dobanda fixa pentru creditele negarantate de nevoi personale, nou acordate, in Lei. Decizia vine in corelatie cu  trendul de descrestere a costului de finantare al bancii precum si cu politica BNR privind dobanda de politica monetara. Astfel, BCR ofera clientilor sai

Incepand cu data de 03 Mai 2010 Banca Comerciala Romana (BCR) reduce ratele de dobanda fixa pentru creditele negarantate de nevoi personale, nou acordate, in Lei. Decizia vine in corelatie cu  trendul de descrestere a costului de finantare al bancii precum si cu politica BNR privind dobanda de politica monetara.

Astfel, BCR ofera clientilor sai dobanzi pornind de la 7.5% pe an ajungand pana la maxim 11 % pe an pentru creditele de nevoi personale Divers Extra BCR in Lei. Alaturi de creditul de nevoi personale fara garantii Divers BCR, clientii pot achizitiona o asigurare complexa oferita de catre BCR Asigurari de Viata si disponibila prin intermediul agentiilor BCR din toata tara. Clientii eligibili pentru creditele de nevoi personale negarantate pot beneficia astfel de protectie financiara a venitului si confort psihic, asigurand protectia familiei in situatia producerii unor evenimente nedorite (invaliditate totala si permanenta, incapacitate temporara de munca si pierderea involuntara a locului de munca).

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos