BCR a lansat la BVB un certificat care urmareste evolutia unitatilor de fond BCR Obligatiuni

BCR a lansat la BVB un certificat care urmareste evolutia unitatilor de fond BCR Obligatiuni

Banca Comerciala Romana (BCR), cel mai important furnizor de lichiditate pentru produsele structurate listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), continua diversificarea gamei de produse pe care le ofera clientilor prin listarea la bursa a unui nou activ suport, dupa ce, la inceputul anului, a listat certificatele bonus. Astfel, BCR a listat la BVB un

Banca Comerciala Romana (BCR), cel mai important furnizor de lichiditate pentru produsele structurate listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), continua diversificarea gamei de produse pe care le ofera clientilor prin listarea la bursa a unui nou activ suport, dupa ce, la inceputul anului, a listat certificatele bonus.

Astfel, BCR a listat la BVB un produs structurat cu activ suport unitatile emise de fondul de obligatiuni BCR Obligatiuni, cel mai mare fond mutual din Romania cu active de 4,3 miliarde de lei de la un numar de peste 100.000 de investitori. Certificatul urmareste evolutia unitatilor de fond BCR Obligatiuni. Un certificat are in spate o unitate de fond BCR Obligatiuni.

“Dorim sa oferim clientilor posibilitatea de a-si diversifica portofoliul. Vom continua sa venim cu produse inovative atat ca tip de produs, cat si ca tip de active suport pentru a raspunde nevoilor investitionale ale clientilor. Pastram o stransa legatura cu intermediarii locali pentru a putea construi impreuna produse care sa permita dezvoltarea pietei locale de capital. Acest produs a fost lansat tocmai pentru a raspunde solicitarilor primite de la mai multi intermediari locali“, a declarat Laura Hexan, Şef Departament Produse de Trezorerie Retail din cadrul BCR.

Certificatele cu active suport fondul BCR Obligatiuni nu implica un comision de administrare ci coar comisionul de tranzactionarea practicat de fiecare intermediar din piata.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos