BCR a intermediat tranzactii cu aur fizic de peste o jumatate de tona de la inceputul anului 2012

BCR a intermediat tranzactii cu aur fizic de peste o jumatate de tona de la inceputul anului 2012

BCR ofera din anul 2009 clientilor serviciului de private banking – BCR Erste Private Banking – posibilitatea de a trazactiona (vanzare/cumparare) aur financiar (99,99% puritate) sub forma de lingouri. Cantitatea de aur vanduta pe parcursul anului 2011 a fost de 1.277 kg. “Natiunile si bancile centrale au incredere in aur ca activ de rezerva. Interesul

BCR ofera din anul 2009 clientilor serviciului de private banking – BCR Erste Private Banking – posibilitatea de a trazactiona (vanzare/cumparare) aur financiar (99,99% puritate) sub forma de lingouri.
Cantitatea de aur vanduta pe parcursul anului 2011 a fost de 1.277 kg.
“Natiunile si bancile centrale au incredere in aur ca activ de rezerva. Interesul crescut pentru ceea ce pare a se transforma dintr-un metal pretios intr-o “valuta de rezerva”, se manifesta si in Romania, rata de crestere a tranzactiilor cu aur financiar fiind exponentiala”, a declarat Razvan Furtuna, Seful serviciului de Private Banking al BCR.
“Este binecunoscut statutul aurului de activ de refugiu cu rol de protectie impotriva inflatiei. Istoric, achizitionarea regulata de aur financiar pe termen mediu si lung a ajutat la conservarea averii investitorilor. Tinand cont de conditiile actuale, de acutizarea problemelor de pe pietele financiare globale, tot mai multi investitori se indreapta catre aur”, a adaugat Laura Hexan, Sefa Departamentului de Produse de Trezorerie Retail din cadrul BCR.
De la inceputul anului, tranzactiile cu aur fizic au insumat aproximativ 100 milioane lei. In aceeasi perioada, clientii BCR au tranzactionat produse derivate pe bursa, avand ca baza activul aur, ce au insumat echivalentul a 2,5 tone aur.
Portalul investitii.bcr.ro
BCR Erste Private Banking a fost desemnat de catre Revista Euromoney, cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania. BCR a ocupat locul I in cadrul topului Euromoney la 15 categorii de servicii, dintre care: Best Private Banking Services Overall (Cele mai bune servicii de Private Banking in ansamblu), Range of Investment Products (Plaja produselor de investitii), Bespoke Wealth Planning (Administrare personalizata a averii), Fixed Income Portfolio Management (Management al portofoliului de produse cu venit fix), Lending/Financing Solutions (Solutii de creditare si finantare), Commodities Investment (Investitii in marfuri), Precious Metals Investment (Investitii in metale pretioase) si Structured Products (Produse structurate).
Clientii BCR pot obtine mai multe informatii despre posibilitatile de investitii oferite de banca pe portalul – investitii.bcr.ro
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos