BCR a intermediat pe piata secundara tranzactii cu titluri de stat in valoare de aproape 1,5 miliarde echivalent lei

BCR a intermediat pe piata secundara tranzactii cu titluri de stat in valoare de aproape 1,5 miliarde echivalent lei

Banca Comerciala Romana (BCR) a intermediat tranzactii cu titluri emise de statul roman, de la inceputul anului si pana in prezent, in valoare de circa 1,5 miliarde echivalent lei. “Titlurile de stat sunt considerate a fi una dintre cele mai putin riscante investitii care se pot realiza de catre investitori, clientii beneficiind de dobanzi fixe.

Banca Comerciala Romana (BCR) a intermediat tranzactii cu titluri emise de statul roman, de la inceputul anului si pana in prezent, in valoare de circa 1,5 miliarde echivalent lei.

“Titlurile de stat sunt considerate a fi una dintre cele mai putin riscante investitii care se pot realiza de catre investitori, clientii beneficiind de dobanzi fixe. Acest lucru se vede si in interesul manifestat de clientii persoane fizice, care reprezinta pana la 99% din numarul de clienti care au achizitionat titluri de stat, pana in acest moment. Cele mai vandute titluri de stat catre populatie sunt cele in moneda nationala, respectiv circa 1,2 miliarde lei, reprezentand aproximativ 3/4 din volumul total”, a declarat Laura Hexan, Sefa Departamentului de Produse de Trezorerie Retail din cadrul BCR.

Printre avantajele investitiei in titluri de stat se numara: lipsa taxelor, obtinerea unui randament fix daca titlul este tinut pana la maturitate, randamente superioare celor oferite de depozitele bancare, s.a..

“Parteneriatul dintre BCR si Erste ne pozitioneaza in acest moment ca cel mai important jucator de pe piata titlurilor, detinand si unul dintre cele mai mari portofolii. BCR are calitatea atat de dealer primar cat si de participant in stabilirea fixingului pe piata titlurilor de stat romanesti conferindu-i astfel posibilitatea de a oferi preturi competitive. Sustinerea oferita de Erste ne ofera si posibiliatea de a avea acces pentru clientii nostri si la pietele internationale. Din pozitia de lider al sistemului bancar romanesc vizam toate segmentele de clientela oferind cele mai accesibile preturi din piata”, a adaugat Laura Hexan.


Clientii BCR pot obtine mai multe informatii despre posibilitatile de investitii oferite de banca pe portalul – http://investitii.bcr.ro
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos