BCR a inregistrat cea mai rapida crestere a volumelor tranzactionate prin Internet Banking

BCR a inregistrat cea mai rapida crestere a volumelor tranzactionate prin Internet Banking

BCR a primit, in cadrul Galei Premiilor ONLINE BANKING premiul pentru „cea mai rapida crestere a volumelor tranzactionate prin internet banking in 2010” datorita majorarii cu 160% fata de anul 2009, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.   „Observam o migrare constanta a tranzactiilor bancare dinspre numerar catre canalele directe (internet, telefon si

BCR a primit, in cadrul Galei Premiilor ONLINE BANKING premiul pentru „cea mai rapida crestere a volumelor tranzactionate prin internet banking in 2010” datorita majorarii cu 160% fata de anul 2009, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.
 
„Observam o migrare constanta a tranzactiilor bancare dinspre numerar catre canalele directe (internet, telefon si echipamente self-service banking). Clientii acceseaza tot mai mult serviciile bancare prin canale directe si nu mai fac doar vizualizari de solduri ci au ajuns chiar la un nivel mai complex si diversificat de operatiuni: transferuri, ordine de plata, chiar deschideri de depozite,” a declarat Bogdan Octavian Marin, Director Management Canalele Retail in cadrul BCR.
 
In ceea ce priveste tipurile de operatiuni efectuate prin intermediul serviciului de internet banking, primeaza in continuarea platile de facturi pentru utilitati, servicii de televiziune si telefonie. O tendinta imbucuratoare este vizibila la constituirea de depozite bancare prin internet banking. Numarul acestora s-a dublat in 2010/2009, iar valoarea lor s-a triplat 2010/2009, atingand la finalul 2010 un cuantum total de peste 2,75 miliarde RON. 
 
„Succesul nostru s-a datorat bonusului de dobanda acordat la deschiderea de depozite prin internet banking precum si diversificarii tipurilor de operatiuni realizate de client prin intermediul canalelor directe” a adaugat Bogdan Octavian Marin. 
 
Tendinta de crestere a numarului de tranzactii efectuate prin canale directe este vizibila si in primul trimestru al anului 2011, cand numarul tranzactiilor prin serviciul de internet banking al BCR aproape s-a dublat fata de perioada similara a anului trecut, depasind valoarea de 1,50 milioane de tranzactii online. in perioada Sarbatorilor de Pasti, BCR a inregistrat o crestere cu 63% a numarului tranzactiilor prin Click 24 Banking si de 2,5 ori a valorii tranzactiilor fata de perioada similara din 2010. Doar in Saptamana Mare, valoarea totala a operatiunilor efectuate (18.04-24.04.2011) a fost de circa 400 milioane lei.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos