BCR a acordat primul credit in cadrul Programului Prima Casa 4

BCR a acordat primul credit in cadrul Programului Prima Casa 4

BCR a acordat, vineri 17 iunie a.c., primul credit in cadrul Programului Guvernamental Prima Casa 4. "Suntem bucurosi ca incepem creditarea in cadrul celei de-a patra etapa a Programului Prima Casa. Putem, astfel, sa ne ajutam in continuare clientii sa-si indeplineasca visul de a-si cumpara locuinta dorita. Banca noastra este cel mai mare creditor imobiliar

BCR a acordat, vineri 17 iunie a.c., primul credit in cadrul Programului Guvernamental Prima Casa 4. "Suntem bucurosi ca incepem creditarea in cadrul celei de-a patra etapa a Programului Prima Casa. Putem, astfel, sa ne ajutam in continuare clientii sa-si indeplineasca visul de a-si cumpara locuinta dorita. Banca noastra este cel mai mare creditor imobiliar din Romania si cel mai important sustinator al programului Prima Casa. BCR are un sold de 600 de milioane euro al creditelor acordate până în prezent prin programul Prima Casă. Vom putea acorda împrumuturi încă un an şi jumătate sau doi ani prin acest program, dacă ne dublăm expunerea", a declarat Oana Petrescu, Vicepresedinte Executiv retail al BCR.

Dobanda imprumutului este variabila si este formata din Euribor la 3 luni plus o marja de 3,75% pentru clientii cu istoric in relatia cu BCR (marja este de 3,95% pentru clientii fara istoric). Pentru un credit de 40.000 de euro, pe o perioada de 30 de ani, rata lunara in prezent este de 219,22 euro. Clientii trebuie sa dispuna de un avans de 5% din pretul de achizitie al locuintei ori din costul de construire.

BCR accepta pana la trei coplatitori si nu se percepe comision de acordare credit sau comision lunar de administrare. Comisionul de rambursare anticipata este zero. Programul se adreseaza oricarei persoane fizice care nu detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia nicio locuinta, sau care detine cel mult o unitate locativa, dobandita prin orice alt mod decat prin program, in suprafata utila mai mica de 50 de metri patrati.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos