BCC: Opt milioane de dolari pentru infiintarea proiectelor de investitii

BCC: Opt milioane de dolari pentru infiintarea proiectelor de investitii

Banca Comerciala Carpatica (BCC) si Ministerul Finantelor Publice (MFP) au semnat, in data de 15 martie 2007, actul aditional pentru suma de 8 milioane USD la Contractul de imprumut incheiat cu MFP in anul 2005, in cadrul Proiectului de Finantare Rurala – Partea A, proiect finantat de Banca Mondiala. Valoarea totala a angajamentului MFP se

Banca Comerciala Carpatica (BCC) si Ministerul Finantelor Publice (MFP) au semnat, in data de 15 martie 2007, actul aditional pentru suma de 8 milioane USD la Contractul de imprumut incheiat cu MFP in anul 2005, in cadrul Proiectului de Finantare Rurala – Partea A, proiect finantat de Banca Mondiala. Valoarea totala a angajamentului MFP se ridica astfel la suma totala de 22,56 milioane USD. Fondurile vor fi folosite pentru finantarea proiectelor de investitii productive ale intreprinderilor private cu sediul in localitati care au mai putin de 200.000 de locuitori.

B.C. Carpatica finanteaza, de asemenea, proiectele de investitii productive ale intreprinderilor private din localitatile cu peste 200.000 de locuitori, daca aceste proiecte vizeaza procesarea produselor agricole: fabrici de ulei alimentar, de morarit si panificatie, mezeluri, lapte, conserve de legume-fructe si carne, abatoare, fabrici de imbuteliere a vinurilor, etc. Banca va accepta doar finantarea proiectelor care respecta legislatia de mediu, legislatia sanitara si sanitar-veterinara in vigoare in Romania si care sunt fezabile din punct de vedere tehnic si economic.

Banca Comerciala Carpatica are, in prezent, o retea teritoriala de 219 unitati, 173 ATM-uri si 23 ASV-uri.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos