BCC a fost suspendata de la tranzactionare miercuri dimineata

BCC a fost suspendata de la tranzactionare miercuri dimineata

Banca Comerciala Carpatica (BCC) va fi oprita, miercuri, de la tranzactionarea la Bursa de Valori Bucuresti, pentru inregistrarea majorarii de capital, potrivit paginii de Internet a BVB, consultata de ROMPRES. La sfarsitul lunii ianuarie, BCC a incheiat perioada de subscriere pentru dreptul de preferinta de catre actionarii inregistrati in vederea majorarii de capital cu 24

Banca Comerciala Carpatica (BCC) va fi oprita, miercuri, de la tranzactionarea la Bursa de Valori Bucuresti, pentru inregistrarea majorarii de capital, potrivit paginii de Internet a BVB, consultata de ROMPRES. La sfarsitul lunii ianuarie, BCC a incheiat perioada de subscriere pentru dreptul de preferinta de catre actionarii inregistrati in vederea majorarii de capital cu 24 milioane lei. Astfel, s-a aprobat emiterea unui numar de 240.000.000 actiuni, la un pret de emisiune de 0,15 lei/ actiune, format din valoarea nominala a unei actiuni de 0,1 lei/ actiune si o prima de emisiune de 0,05 lei/ actiune.

Banca Comerciala Carpatica a obtinut un profit net de 19,2 milioane lei, in 2006, in crestere cu 8,1 la suta comparativ cu 2005, profitul brut cifrandu-se la 20,9 milioane lei, potrivit unui comunicat al bancii.

Conform situatiilor financiare la finele anului 2006, valoarea activelor totale a atins nivelul de 1,635 milioane lei, in crestere cu 77 la suta fata de anul precedent. La aceeasi data, capitalurile proprii erau de 157 milioane lei, valoare cu 14,3 la suta mai mare comparativ cu anul 2005.

Sursa: ROMPRES

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos