Batalia refinantarii nu s-a incheiat

Batalia refinantarii nu s-a incheiat

Clientii Millennium Bank pot beneficia acum de dobânzi si mai mici, de sume mai mari pentru Creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca. Dobânda este formata din Euribor/Robor la trei luni plus o marja incepând de la 6%, in functie de procentul finantat din valoarea ipotecii si de optiunea clientului de a-si transfera venitul lunar la

Clientii Millennium Bank pot beneficia acum de dobânzi si mai mici, de sume mai mari pentru Creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca. Dobânda este formata din Euribor/Robor la trei luni plus o marja incepând de la 6%, in functie de procentul finantat din valoarea ipotecii si de optiunea clientului de a-si transfera venitul lunar la banca. Suma maxima a creditului ajunge acum pâna la 75% din valoarea imobilului ipotecat.

„Am observat un interes tot mai mare pentru acest tip de credit din partea clientilor nostri, fie pentru satisfacerea de nevoi personale, fie pentru refinantarea altor obligatii financiare. De aceea, am decis sa oferim conditii mai bune pentru Creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca, in linie cu obiectivul Millennium Bank de a deveni una dintre primele optiuni ale clientilor care decid sa contracteze un credit cu ipoteca”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezcoltare Produse Retail la Millennium Bank.

Clientii care contracteaza un Credit de Nevoi Personale cu Ipoteca nu trebuie sa justifice folosirea sumei. Banca accepta in garantie si imobile detinute de o terta parte. Alte beneficii ale acestui credit sunt asigurarea de viata gratuita si zero comision de administrare.

 

In cazul contractarii unui Credit de Nevoi Personale cu Ipoteca pentru refinantarea altor obligatii financiare, clientii beneficiaza si de zero comision de analiza pâna la finalul lunii iunie 2011. Perioada de rambursare este de 25 de ani, iar suma maxima este de 150.000 de euro.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos