Basescu se intalneste din nou cu bancherii

Basescu se intalneste din nou cu bancherii

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa se intalneasca, astazi, cu reprezentantii BNR, ai Asociatiei Romane a Bancilor si ai celor mai importante banci, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale. Printre posibilele teme de discutie se afla situatia economica, acordurile semnate cu bancile-mama pentru mentinerea finantarilor in Romania, precum si programul "Prima Casa", in conditiile in care

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa se intalneasca, astazi, cu reprezentantii BNR, ai Asociatiei Romane a Bancilor si ai celor mai importante banci, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale. Printre posibilele teme de discutie se afla situatia economica, acordurile semnate cu bancile-mama pentru mentinerea finantarilor in Romania, precum si programul "Prima Casa", in conditiile in care premierul Emil Boc a anuntat ca 16 banci si-ar fi exprimat interesul fata de aceasta initiativa.

Presedintele Traian Basescu a avut mai multe intalniri cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu si cu reprezentantii principalelor banci din Romania, cea mai recenta avand loc la inceputul lunii martie. Seful statului a spus, dupa acea intalnire, ca va stimula "parteneriatul banci- Guvern-Banca Nationala", precizand ca are si obligatia constitutionala in acest sens.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos