Basescu in vizita la… BNR

Basescu in vizita la…  BNR

Miercuri, presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a fost oaspetele Bsncii Nationale a Romaniei, la invitatia guvernatorului Mugur Isarescu. Presedintele Romaniei s-a intalnit cu membrii Consiliului de Administratie al BNR, a vizitat tezaurul si muzeul bancii centrale si a semnat in cartea de onoare. In cadrul intalnirii cu membrii Consiliului de Administratie al BNR,  a avut

Miercuri, presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a fost oaspetele Bsncii Nationale a Romaniei, la invitatia guvernatorului Mugur Isarescu. Presedintele Romaniei s-a intalnit cu membrii Consiliului de Administratie al BNR, a vizitat tezaurul si muzeul bancii centrale si a semnat in cartea de onoare.

In cadrul intalnirii cu membrii Consiliului de Administratie al BNR,  a avut loc o discutie referitoare la probleme strategice ale dezvoltarii economiei romanesti in contextul turbulentelor de pe pietele financiare internationale. De asemenea, au fost prezentate principalele repere ale trecerii Romaniei la moneda unica europeana.

Vizita presedintelui Traian Basescu la BNR se inscrie intr-o traditie. Din 1880, cand a fost infiintata Banca Nationala, institutia a fost vizitata de sefii statului roman.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos